Ghimpu iritat de Dodon: El lucrează pentru Kremlin. L-aş declara persona non-grata!

dodon

Liderul socialiştilor Igor Dodon ar trebui declarat persona non-grata În Republica Moldova pentru că şi-a trădat ţara, a declarat la Publika TV preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

El a făcut aceste afirmaţii în contextul în care Dodon şi partidul pe care îl conduce nu doar că a susţinut organizarea referendumurilor ilegale din Găgăuzia, dar încearcă să iniţieze acţiuni similare şi în alte localităţi. ”L-aş declara persona non-grata pentru că lucrează împotriva statului în care a crescut. El lucrează pentru Kremlin. Cea mai gravă crimă este trădarea de ţară. El trădat ţara cu acest referendum”, a declarat Ghimpu.

”Cine eşti ca să organizezi referendum, Ţarul Nicolai? Ce umblă el şi buimăceşte lumea?”, s-a întrebat Mihai Ghimpu. El s-a arătat convins că Partidul Socialiştiilor nu va trece pragul electoral la viitoarele alegeri parlamentare.

Amintim că Partidul Socialiştilor şi Igor Dodon au fost susţinători activi ai desfăşurpării referendumurilor din Găgăuzia, chiar dacă acestea au fost declarat ilegale iar rezultatele acestora nu vor fi recunoscute oficial.

sursa:moldova.org

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By