Excluderi din PD după referendumul ilegal din Găgăuzia! (BLOG)

PD

Am auzit multe povești frumoase în ultima perioadă, din partea partidelor Coaliției, condamnări ale referendumului ilegal, cuvinte tari, avertismente și alte acțiuni mai degrabă populiste, dar nici o acțiune normală! Instituțiile de drept dorm, partidele se dau în spectacol, în timp ce țara este casapită și distrusă pe bucăți.

În sfârșit avem prima acțiune concretă, care sperăm că va impulsiona și celelalte partide, dar și instituțiile care trebuie sa califice acțiunea ilegală din Găguzia. PDM și-a exclus azi mai mulți membrii din partid, o acțiune neașteptată, cu atât mai mult cu cât ea a fost propusă de Plahotniuc, cel despre care se spune că s-a implicat personal în construirea filialei PDM din Găgăuzia. Și a reușit sa organizeze acolo o filială puternică, astfel încât a stârnit panica în rândul oponenților politici. Iată că acum a venit tocmai el cu propunerea de a exclude câteva nume importante din partid și din fracțiunea pe care PDM o are în Adunarea Populară. Nici nu putea sa fie altfel, dacă PDM e conștient de consecințele gestului făcut de cei care au participat la aceasta acțiune ilegală, care evident este coordonată de la Moscova, cu ajutorul păpușii locale, bașcanul Furmuzal, un individ care a redefinit cuvântul trădare și care ar trebuie sa putrezească pentru toată viața în pușcărie pentru ce a încercat să facă.

Ceea ce a făcut PDM este doar un început, oamenii care iubesc această țară așteaptă și alte acțiuni, altfel uzurpatorii se vor vedea încurajați să continue cu astfel de acțiuni îndreptate împotriva stabilității Moldovei.

Treziți-vă!

Autor: Corneliu Gandrabur, Vox Publika

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By