Eugen Tomac şi-a botezat fiica

tomaca-EBA-479x300

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, s-au aflat printre participanţii la petrecerea de botez a fiicei liderului PMP Eugen Tomac, la eveniment fiind prezentă, alături de soţul său, şi Elena Băsescu.

De asemenea, europarlamentarul Elena Băsescu a scris pe contul său de Facebook, sâmbătă, ca a participat la creştinarea Liei Elena, fetiţa lui Eugen Tomac.

„Astăzi am participat cu drag la creştinarea Liei Elena, fetiţa bunului nostru prieten Eugen Tomac. A fost o bucurie să o vedem şi îi urăm să aibă o viaţă frumoasă şi plină de bucurii, alături de părinţii ei şi toţi cei care o iubesc nespus şi să fie ferită de tot ce-i rău. Mă bucur, totodată, că Sofia are de acum o nouă prietenă. Abia aştept să le văd jucându-se şi crescând împreună!”, a notat Elena Băsescu pe Facebook.

Ea a postat de asemenea o fotografie de la eveniment, care o înfăţişează alături de Eugen Tomac şi de fiica acestuia.

Soţia liderului Partidului Mişcarea Populară Eugen Tomac a născut, la 4 noiembrie 2013, o fetiţă, aceasta fiind al doilea copil al familiei Tomac.

„S-a născut în Bucureşti, la Maternitatea Polizu. Mai am un băiat în vârstă de trei ani”, a precizat atunci pentru MEDIAFAX Eugen Tomac. El a spus că fetiţa s-a născut cu o greutate de 3,300 de kilograme, iar numele ei este Lia Elena.

Tomac a spus că este bucuros că fetiţa s-a născut în aceeaşi zi în care preşedintele Traian Băsescu îşi sărbătoreşte ziua de naştere. „Dacă aşa a hotărât Dumnezeu, nu putem decât să ne bucurăm”, a adăugat Tomac pentru mediafax.ro.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, vineri seară, cu membrii comunităţii române din Ankara şi a primit cadou pentru nepoata sa, Sofia, un magnet în formă de corabie.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By