Dovadă FOTO: Formuzal a angajat un MERCENAR din Rusia. La Comrat clocește FEDERALIZAREA Republicii Moldova!

formuzal

La 22 februarie curent, a avut loc  Congresul  deputaţilor de toate nivelurile din UTA Găgăuzia la care s-a aprobat în unanimitate   rezultatele „referendumurilor” din 2 februarie curent.

Despre ilegalitatea referendumului s-a vorbit mult, dar evenimentul din 22 februarie şi unele persoane care au fost prezente la acel congres demonstrează că toate activităţile legate de acest referendum: de la iniţiere pînă la aprobarea „rezultatelor”, au fost şi sunt desfăşurate sub supravegherea unor mercenari, specialiști în domeniul  tehnologiilor politice, care au fost angajați la comanda başcanului UTAG, Mihail FORMUZAL.

Unul dintre aceștia este Serghei BORISOV (Сергей БОРИСОВ) care a fost prezent la lucrările Congresului  deputaţilor de toate nivelurile din UTA Găgăuzia.

În imaginea de mai jos îl găsiţi alături de prim-adjunctul șefului executivului de la Comrat, ex-colaboratorul KGB, Valerii IANIOGLO.

mercenar1Din interiorul „Partidului Regiunilor”, condus de Formuzal, am aflat că iniţiatorul invitării la Comrat a unor experţi în domeniul federalizării a fost Fiodor GAGAUZ care a motivat necesitatea angajării unor asemenea specialişti prin intenţia de a „reformata” actuala structură politico-juridică a Republicii Moldova în favoarea dezmembrări teritoriale gen federaţie sau confederaţie.

În aceste condiţii a apărut în autonomie cetăţeanul Federației Ruse, Serghei Borisov.  Din datele biografice, pe care le găsim pe Internet, reiese că cetăţeanul Borisov este doctor în ştiinţe politologice şi se specializează în problematica  federalizării şi regionalizării.

Din anul 1994 Borisov S. a condus Fundaţia de cercetări din Nijnii Novgorod (Нижегородский исследовательский фонд (НИФ)  – o instituţie care practica cercetări în ştiinţe politice şi sociale, precum şi proiecte de  consultanţă civică  şi mass-media.

În 2004, Fundaţia de cercetări din Nijnii Novgorod devine fondatorul unor organizaţii necomerciale specializate în cercetări şi consultanţă politică „Politdizayn” şi „Mera”. Director acestor structuri  devine Borisov.

mercenar2

Actualmente, Centrul de expertiză „Mera” (http://www.mera-expert.ru/) efectuează următoare genuri de activităţi:  studii sociologice folosind tehnici clasice şi inovatoare; analiza economică şi socială; programare strategică a activităţilor administrative, politice şi umanitare; elaborarea, planificarea şi punerea în aplicare a proiectelor şi campaniilor politice, etc.

Deci, din cele aflate constatăm, că conducerea autonomiei găgăuze intenţionează să elaboreze cu suportul centrelor informativ-analitice din exterior strategii subversive care au scop să dăuneze suveranității şi integrității teritoriale a Republicii Moldova.

Ne întrebăm în final: „Nu cumva  apariţia în Moldova specialiştilor în problematica  federalizării şi regionalizării este doar o fază incipientă a planului de federalizare a Republici Moldova conceput de Transnistria în complicitate cu başcanul UTAG?”

sursa: HotNews.md / Autor: Irina Cebanov

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By