Directorul Căii Ferate a Moldovei, Andrei Damaşcan a fost demis

gara feroviara Chisinau

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari s-a arătat nemulţumit de activitatea directorului ÎS „Calea Ferată din Moldova”. Potrivit lui, Andrei Damaşcan este responsabil de neexecutarea în termen a sarcinilor şi obiectivelor stabilite anterior şi a cerut demisia acestuia.

„Rețeaua feroviară din Moldova necesită o schimbare cât mai rapidă Intenţionăm să atragem investiţii semnificative în dezvoltarea întreprinderii, atât în infrastructură cât şi în materialul rulant, dar pentru a avansa avem nevoie de o structură internă bine pusă la punct. Este foarte important ca întreg managementul întreprinderii să fie mobilizat pentru a avea o schimbare calitativă cât mai urgentă la CFM”, a declarat Vasile Botnari în cadrul unei şedinţe cu conducerea ÎS „Calea Ferată din Moldova”.

Vasile Botnari este îngrijorat şi de ritmul lent a reformei la CFM, întreprindere de importanţă strategică, care necesită implementarea unui Plan dinamic de modernizare. Ministrul Transporturilor i-a avertizat că va fi exigent în ceea ce privește avansarea reformei la Căile Ferate.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By