DATORITĂ LUI VLAD FILAT…

facebook

Ex-premierul Vlad Filat a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care, împreună cu PLDM își asumă practic toate meritele pentru liberalizarea regimului de vize, în contextul în care săptămâna aceasta PE urmează să voteze eliminarea vizelor pentru cetățenii moldoveni:

„Joi, peste trei zile, Parlamentul European urmează să voteze eliminarea vizelor pentru cetățenii moldoveni. Procesul la care am muncit câțiva ani împreună cu colegii mei este pe ultima sută de metri, fiind una dintre marile realizări care va schimba spre bine viața oamenilor din Republica Moldova. Sunt încrezător că rezultatul va fi unul pozitiv și, așa cum ne-am propus încă de la înființarea Partidului Liberal Democrat din Moldova, cetățenii țării noastre vor putea circula liber în UE, fără vize. Este un pas istoric și decisiv pentru că ne apropiem tot mai mult de obiectivul nostru strategic – integrarea în UE. #Înainte!”

Amintim că anterior, o poză al unui ziar local a devenit virală pe internet și asta datorită titlului. Aceasta a adunat sute de aprecieri și distribuiri, dar și mii de comentarii ironice ale utilizatorilor de internet.

datorită-lui-Filat

(Varianta originală)

Sit-ul de umor www.inchide.info a realizat și mai multe modificări a acestei poze care au devenit și ele în foarte scurt timp foarte populare pe facebook.

 

vot

alianta

comunistii

inainte

hadarca

milionar

vamesii

saracie

planeta

rosii

craciunul

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By