Coaliţia de guvernare lansează o campanie de informare privind integrarea europeană

coalitia

În cadrul Adunării Generale a Coaliţiei, s-a a decis ca începând de astăzi să fie lansată campania de informare privind integrarea europeană a Republicii Moldova. Potrivit liderilor partidelor din Coaliţie, locuitorii ţării trebuie să obțină informații veridice despre procesul de apropiere cu UE.

„Mesajul acestei campanii trebuie să ajungă în fiecare casă şi familie pentru că propaganda PCRM este bazată pe minciună. Fiecare partid din Coaliţie a lansat astfel de campanii de informare, dar este mai eficient dacă vom lucra împreună. Cu toţii am avut o opinie consolidată. Fiecare dintre noi înţelege responsabilitatea în parte pe care o are, dar şi ce avem de făcut împreună pentru a atinge obiectivul de integare a ţării noastre în Uniunea Europeană. Interesul de a stopa parcursul european al ţării este mare din partea unor forţe din ţară şi din afară „, a menţionat liderul PD, Marian Lupu.

„Deputații din coaliția majoritară sunt deputați responsabili sunt oameni cu experiență și sunt integri. Cetățenii trebuie să obțină informație veridică despre procesul de apropiere cu UE. Acesta este scopul campaniei de informare”, a adăugat preşedintele PLDM, Vlad Filat.

„Trebuie să ne sicronizăm acțiunile ca să fim mai eficienți. Promovarea avantajelor apropierii de UE este una din prioritățile noastre. S-au făcut niște demersuri și solicitări către conducerea coaliției pentru a forma un grup care va decide prioritățile, axarea asupra problemelor strategice, trebuie să fim atenți la toate acțiunile, să nu fim antrenați în acțiuni secundare”, a spus liderul PLR, Ion Hadârcă.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By