8 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

Ce s-a întâmplat la deschiderea Jocurilor Olimpice şi ce au văzut ruşii la televizor

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Incidentul a avut loc în primul segment al ceremoniei. Show-ul de la Soci a fost deschis cu o “călătorie în timp” ce a arătat diversitatea ţării ce se întinde pe nouă fusuri orare şi are o populaţie de 114 milioane de locuitori. La finalul momentului, au coborât deasupra arenei “cinci fulgi de nea”, dintre care patru s-au deschis pentru a forma cercurile olimpice. Al cincilea nu s-a deschis, din cauza unei defecţiuni, notează gandul.info.

Telespectatorii televiziunii ruse au văzut fulgii începând să de deschidă, iar în momentul în care fulgul aflat în dreapta sus s-a blocat imaginea a fost mutată asupra publicului. După un plan cu publicul, imaginea televiziunii a revenit asupra celor cinci fulgi transformaţi în inele olimpice.

Cei 40.000 de spectatori prezenţi în Stadionul Fişt şi telespectatorii care au urmărit ceremonia transmisă prin semnalul internaţional au putut observa însă incidentul tehnic. În Rusia, transmisia TV a ceremoniei s-a făcut cu un decalaj de aproximativ 15 secunde.

“Fulgii s-au deschis pentru a forma inelele olimpice, dar unul din inele nu a funcţionat”, au precizat organizatorii într-un comunicat.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img