Anabolizante dosite în cutii cu bomboane

anabol

foto simbol

Colaboratorii postului vamal Chișinău Intern-2 (Poșta) au anihilat cu succes o tentativă de transportare peste frontiera de stat a unui lot de peste 5000 pastile și fiole, care fac parte din grupul produselor anabolice.

Un cetățean al Republicii Moldova în vîrstă de 29 ani a remis un colet poștal cu destinația finală Israel, indicând că în conținutul acestuia sunt doar bomboane a producătorilor autohtoni.

Astfel, ca rezultat al controlului fizic detaliat, colaboratorii vamali au depistat produse anabolizante, dosite și camuflate de controlul vamal în cutii de bomboane.

În prezent, întreaga cantitate de pastile a fost reţinută în vederea expertizării şi confiscării, iar colaboratorii vamali din cadrul Secţiei Contracararea Fraudelor al Biroului Vamal Chişinău continuă verificările operative, pentru ilucidarea tuturor circumstanțelor asupra cazului dat.

Reiterăm faptul, că toate mărfurile ce urmează a fi trecute peste frontiera vamală prin intermediul trimiterilor poștale internaționale se află sub supraveghere vamală, în acest context sunt aplicate toate măsurile de control, în vederea prevenirii fraudării legislației R.Moldova și a țărilor destinatare.

De menționat, că în cazul dat contravenientul intenționa să remită fraudulos produse anabolizante, care sunt interzise pe teritoriul Israelului.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By