Alcool etilic, mere și cartofi, fără acte de proveniență, reținute de echipele mobile ale Poliției de Frontieră

big-politia-de-frontiera-va-crea-echipe-mobile

Poliția de Frontieră au prins trei şoferi care transportau marfă fără acte de provenienţă.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, însoțit de alte 3 persoane, transporta aproximativ 6 tone de cartofi, fără a deține acte de însoțire sau de transportare a mărfii. Autocamionul Mercedes a fost reținut în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Tudora. Legumele, dar și mijlocul de transport au fost transmise Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă.

Alte 2 tone de mere fără acte de proveniență au fost reținute de echipa mobilă a Direcției regionale Nord. Pe lângă faptul că șoferul transporta ilegal fructele, acesta nu deținea nici permis de conducere și nici procura pentru automobilul de model Mercedes 308. Actualmente, cazul este investigat de către ofițerii Inspectoratului de Poliție Briceni.

Cea de-a treia reținere a avut loc pe traseul național Comrat – Vulcănești. Colaboratorii echipelor mobile ale Direcţiei regionale Sud au stopat pentru verificări un autoturism de model Volkswagen Sharan, cu numere de înmatriculare transnistrene. În urma verificării mijlocului de transport au fost depistate 12 butelii pline cu lichid transparent cu miros specific de alcool. La intrebările polițiștilor de frontieră depre proveniența celor 320 litri de alcool, șoferul în vârstă de 35 de ani a declarat că alcoolul i-a fost dat de o persoană care îi datora bani, însă fără a-i oferi careva acte de proveniență.

Șoferul și mijlocul de transport au fost reținute, ofițerii de investigații speciale ai Poliției de Frontieră cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

46344ceeff95f2e0146c2ebae72fba59

aa9369bcef82caf6bca718d7bbb34985

cartofi

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By