A fost prins un hoţ de apartamente din Chişinău

foto_35

Un bărbat de 33 ani, domiciliat în capitală, a fost reţinut în flagrant delict de poliţie după ce a pătruns într-un apartament din sectorul Centru a capitalei. De acolo a furat bani în sumă de peste 1 500 euro şi bijuterii din aur.

Operaţiunea de reţinere a bănuitului a fost planificată de către angajaţii IP Râşcani în conlucrare cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, în cadrul activităţilor speciale demarate anterior în privinţa acestuia. Individul este bănuit că ar fi pătruns în cel puţin 10 locuinţe, aducând pagube materiale proprietarilor în proporţii de aproximativ 100 000 de lei.

Interogat de poliție, bărbatul şi-a recunoscut vinovăția în cele 10 cazuri de furturi din apartamente pe teritoriul capitalei. Acesta a declarat că accesul în locuinţă era asigurat doar cu utilizarea sculelor confecţionate artizanal, adică prin metoda culegerii de chei. De obicei sustrăgea telefoane mobile, laptopuri, articole din aur şi mijloace băneşti.

Totodată a fost dispusă efectuarea percheziţiei autorizate al domiciliul acestuia unde s-au depistat bunuri materiale furate, cum ar fi laptopuri şi alte accesorii. În prezent el este cercetat penal pentru infracţiune de furt şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 10 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By