A fost GĂSITĂ adolescenta dispărută în România

eleva

Iulia Ionescu, fata de 15 ani, dispărută miercuri în Capitală, a fost găsită într-un tren în care a urcat la Suceava, venind spre Bucureşti. Şeful de tren a spus că, în momentul în care a ajuns la fată cu controlul biletelor, a stat de vorbă cu ea după ce a recunoscut-o că ar fi adolescenta dispărută, moment în care fata a devenit agitată şi şi-a sunat mama, spunându-i că se întoarce acasă, la Bucureşti. Iulia i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj. Şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a declarat că Iulia Ionescu se află în custodia Poliţiei şi se îndreaptă spre Bucureşti, unde va fi predată familiei.

Fata a fost recunoscută de angajatul CFR, în dreptul localităţii Paşcani, într-un tren internaţional care venea de la Moscova şi mergea spre Sofia. Adolescenta a urcat în tren la Suceava şi călătorea cu bilet, până la Bucureşti, a mai precizat aceasta.

Cornel Grigoriciuc, şeful trenului internaţional Moscova – Bucureşti, a declarat că adolescenta, îmbrăcată în straie călugăreşti, a fost însoţită în gară de un bărbat, şi el îmbrăcat în haine monahale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La moment, se verfică ipoteza precum că Iulia antonescu ar fi fost la o mănăstrire din Suceava.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By