Vlăduț și Anhela au preferat ultima lor lună de…miere să și-o petreacă printre canibalii de pe Vanuatu (BLOG)

vanuatu-warriors

În Papua-Noua Moldovă există un om tare și tare BOLNAV.
DE ORDINE, MEDALII, BANI SI FEMEI.

ȘI BĂRBAȚI.

Lumea zice că e profitorul profitorilor născuți pe aceste ogoare.

Guvernul de jos pînă sus vuiește că ar fi cel mai afemeiat prim-ministru din cîti s-au perindat la Putere.

Ca o mumie ștearsă de colb de muzeografii din strada Kogălniceanu, acesta e dus cu sorcova de cîteva zile într-o lună de miere cu Anhela, fosta lui amantă din 2009, ce i-a devenit de nevoie și-n vreme de post– soție, fapt pentru care mitropolitul Vladimir l-a și decorat cu ordinul Recunoștinței sale.

Vlăduț și cu Anhela nici nu au plecat măcar într-o țară oarecare, ci tocmai pe Vanuatu, la ultimii canibali de pe glob.

Nu-ncap două săbii într-o singură teacă, tocmai de aia colonelul de KGB, tot el și mitropolit, n-a catadicsit s-o împungă în sînul liberal-democrat cu vreun ordin și pe Fumeia lu’ Vlad.

Că de Fumeiul său de sex masculin nu ne face plăcere deloc să mai vorbim.

Lumea tace, lumea îndură.

Lumea a ales coada vacii, dar vrea friptură!

Ex-premierul demis pentru acte mărețe de corupție e dus pînă la canibalii din Vanuatu, tocmai în Oceanul Pacific, în fața cărora va și evolua duetul artistic Anhela și Vladimir Hoțu.

Cu Anhela s-a căsătorit pe ascuns în decembrie 2013 de teamă să nu fie acuzat că are o amantă perversă, lucru jenant pentru un pretendent la funcția de președinte de stat, lucru deconspirat de subsemnatul în vara lui 2012, dar negat CU CERTITUDINE atunci atît de Ea, cît și de El.

Acum, fără a-și cere scuze de la mine, și de la poporul pe care l-au mințit fără rușine, amanții căsătoriți și-au înregistrat în doi timpi și 3 mișcări căsătoria, fiindcă se îngroșa gluma, adică Anhela deveni peste noapte gravidă.

Clownul Timofti cînd a aflat vestea asta minunată i-a oferit în mod urgent curvarului Ordinul Republicii.

Iar președintele unui raion, care-i distribuie bisăptămînal dame cochete, proaspete și coapte de tot, i-a conferit titlul glorios: “Cetățean de ORoare al raionului” său.

Lumea tace, lumea îndură.

Lumea a ales coada vacii, dar vrea friptură!

Ministerele sale sunt pe butuci, oamenii săi iau mită de 240 mii euro mimimum(vezi cazul sefului de spital clinic republican) sau sunt despăgubiți cu 400 mii euro minumim de către stat(vezi cazul duetului Negruța-Sandulachi), sau cinovnicii lui dezbracă de 1,5 miliarde lei o ditamai Bancă de Economii a poporului, pe care o fac să fie privată și basta, dar Vlăduț se căsătorește în post cu amanta sa grea de atîtea succese epocale ce-au tăbărît peste demisul amant.

Decorat de ex-președintele Georgiei Saakasvili pentru niște merite imaginare, acesta așteaptă și de la ÎNCĂ președintele României Băsescu o Stea, să și-o prindă în perna doldora de decorații, prima din ele fiind cea de „Grănicer emerit al URSS-ului”, adică de kgb-ist racolat din Armata Sovietică.

Despre el poporul a compus și o urătură.

Iat-o:

„Cine-i bun de închisoare

La noi vrea să se însoare,

Cine-i bun de dinamită

Europa ne-o imită,

Cine-i raider, cine-i hoț

Dintr-un stat face negoț

Și ne-nchide gurile,

Gurile și șurile

Și ne culcă, și ne scoală

Și ne bagă viața-n boală!

Mai mînați, măi!

Hăi, hăi!”

În rest, ce să mai zică lumea atît de blagoslovită de mîna, mintea și inima lui Vlăduț?

Lumea tace, lumea îndură.

Lumea a ales coada vacii, dar vrea friptură!

Și rabdă lumea zi după zi și rabdă lumea noapte după noapte toate crimele și hoțiile prim-ministrului demis de Parlament și Curtea Constituțională, dar care e omniprezent la Postul său public de televiziune, unde nu are decît un singur și merituos concurent.

La acea televiziune pînă la 1989 ușile erau deschise numai de piciorul lui Lozan, iar de la Snegur, și Lucinski, și Voronin, și Filat/Timofti încoace–doar de ordinele țopăite ale lui LOZANciuk.

Care din cîntărețul de curte al comuniștilor a devenit brusc Primadonul lui Filat, Timofti, Lupu, Mișin și Dodon. Și-al lui Chirtoacă, ce i-a dăruit un birou gratis în strada București, 68, în incinta Direcției Cultură a Primăriei.

Lumea tace, lumea îndură.

Lumea a ales coada vacii, dar vrea friptură!
Și se uită, nedumerită, cum LOZANciuk își permite, sub ochii închiși ai directorului parcă necomunist Mircea Surdu, să prezinte nonstop și ÎN DIRECT, la ore(2!) de maximă vizionare o nuntă deșănțată, care poate fi exemplu de ce NU trebuie să permită nici-o-dată o televiziune răspublică pe post o asemenea serată de zero carate!!!

Nici contra plată măcar!

Dar a trecut o săptămînă și nimeni n-a fost demis pentru așa o mo(N)stră de incultură lingvistică, artistică, muzicală, poetică și de toate celelalte pe care de le-aș enumera nu mi-ar ajunge tot spațiul virtual al Planetei.

Ce poate face lumea și-n acest caz?

Lumea tace, lumea îndură.

Lumea a ales coada vacii, dar vrea friptură!

Și parcă nu-i nici mută, și parcă nu-i nici surdă, însă privește cu nețărmurită milă spre Vlăduțul nelipsit de pe ecranul postului ei public de televiziune, îi aplaudă greșelile și pofta fără margini pentru Putere, Bani,Ordine, Slavă și Femei, și se tot plînge Lumea că-i trece viața din rău în tot mai rău și că din cauza politicienilor de la guvernare nu mai are prea mult de trăit…

P.S. Dacă se va regăsi cineva în acest pamflet de …investigație îl rog frumos de tot să nu m-anunțe.

P.P.S. Imaginea de pe batimentul creației e de la fața locului. Ca și amintire de neuitat pentru nerăsculatul popor.

Chișinău-Bucuresti-Paris-Londra-Melburn-Port Vila( Bauerfield Airport) din Vanuatu.

https://www.facebook.com/traian.vasilcau/posts/555973757819057?comment_id=3386479&notif_t=like

sursa: TRAIAN VASILCĂU, VOX Publika

You may also like

Comments are closed.

By