Vindeau motorină mai ieftină şoferilor. Trei bărbaţi prinşi de poliţie (VIDEO)

foto_31

Trei comercianţi ilegali de motorină au fost depistaţi de poliţia capitalei la finele săptămînii precedente. Bărbaţii au fost reţinuţi în flagrant delict când vindeau motorină şoferilor de rută în sectoarele Ciocana şi Râşcani a capitalei.

În primul caz, tînărul de 24 ani, domiciliat în capitală, a fost depistat de poliţişti într-un depozit clandestin, unde comercializa produse petroliere. În depozit, tînărul avea pregătită spre vânzare peste o tonă de motorină. El a recunsocut că nu este pentru primă dată cînd comercializează ilegal produse petroliere.

Tot în flagrant delict a fost depistat şi un bărbat de 55 de ani care alimenta autobuzele de rută interurbane pe teritoriul Gării Auto de Nord. În autocarul său a fost depistată o staţie de alimentare improvizată, cu contor special de măsurare, pompă şi alte dispozitive auxiliare. Motorina era vîndută la preţul de 14,80 lei per litru, încălcîndu-se toate normele de securitate antiincendiare şi sanitare. În rezervorul instalat în autobuz, poliţiştii au depistat peste 300 litri de motorină.

Un alt punct neautorizat a fost identificat la o staţie terminus din capitală. Un bărbat în vîrstă de 46 de ani la fel comercializa motorină din microbus, unde era instalată o cisternă dotată cu aparatajul necesar de alimentare.

În aceste cazuri, forţele de ordine au ridicat produsele petroliere şi le-au sigilat în camera de păstrare a corpurilor delicte, iar comercianţilor ilegali li s-a întocmit cîte un proces-verbal cu aplicarea amenzilor a cîte 3 000 de lei.

Pe parcursul anului precedent, poliţia capitalei a descoperit şi a ridicat peste 15 tone de motorină care urmau să fie realizate ilegal conducătorilor auto.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By