8 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

VIDEO: EL ESTE MONSTRUL care a omorât femeia de la Ciocana. A recunoscut totul!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Poliţia a descoperit omorul femeiei înjunghiate în sectorul Ciocana

Poliția capitalei în conlucrare cu ofițerii Inspectoratului Naţional de Investigaţii şi Procuratura sectorului Ciocana au identificat și reţinut trei bărbaţi, bănuiţi de teribila crimă care a avut loc în seara zilei de 16 decembrie 2013, pe strada Igor Vieru 1 sectorul Ciocana din capitală.

Sarcina polițiștilor a fost dificilă dar nu și imposibilă, deoarece jaful a fost planificat și organizat din timp. Grație acțiunilor intreprinse de forțele de ordine, s-a reușit reținerea atacatorului și complicilor săi. Principalul suspect și autorul asasinatului este un bărbat de 35 de ani, eliberat din detenție în 2013.

Audiat de poliție, bănuitul susține că în seara de 16 decembrie 2013, a așteptat victima, în vârstă de 35 de ani, în scara blocului, avînd scopul să o deposeteze de geantă. Deoarece femeia a opus rezistență, bănuitul i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în regiunea inimii. Ulterior, el a fugit de la locul crimei cu alţi complici ce-l aşteptau în preajmă cu un automobil de model Mercedes.

De asemenea, suspectul a recunoscut că a acționat cu doi bărbați, locuitori ai satului Horodca, raionul Ialoveni, cu vârstele de 33 și 34, consăteni cu suspectul, anterior judecaţi pentru atacuri tâlhăreşti, provocarea leziunilor corporale şi acte de huliganism.

Fiind efectuate percheziții autorizate la domiciliile bănuiților, polițiștii au ridicat probe, care ar demonstra complicitatea lor în săvârşirea omorului.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145 al. 2 Cod Penal al RM ”Omor intenționat”.

Dacă vinovăţia bărbaţilor va fi demonstrată ei riscă închisoare pe un termen de la 15 la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

sursa: politie.gov.md
Moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img