Unde ascund ţigările contrabandiştii moldoveni (FOTO)

main contrabas

Angajaţii Poliţiei de Frontieră au descoperit peste 1400 pachete cu țigări de proveniență autohtonă, ce urmau a fi introduse ilegal pe teritoriul României.

Reținerea a avut loc urmare a unor acțiuni pe linia combaterii traficului ilegal cu produse de tutungerie, declanșate de polițiștii de frontieră din cadrul Direcţiei regionale Nord.

În seara zilei de 15 ianuarie, în punctul de trecere Costești, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, s-a prezentat un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism marca Audi A-6, cu numere de înmatriculare românești.

Pentru valorificarea unor informații operative, inspectorii controlului de frontieră în comun cu reprezentanții echipelor mobile ale Direcției regionale Nord, au luat decizia de a efectua un control detaliat asupra autoturismului. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au depistat, disimulate în spații special amenajate, 1406 pachete cu țigări, de diferite mărci comerciale.

Polițiștii de frontieră au întocmit un proces verbal în conformitate cu Codul Contravențional al R. Moldova, iar lotul de țigări și automobilul au fost transmise conform competențelor organului vamal, în vederea continuării cercetărilor şi aplicării măsurilor prevăzute de legislaţia națională.
contrabas 5

contrabas 1

contrabas 2

contrabas 3

contrabas 4

sursa: Poliţia de frontieră
moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By