7 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

Trei minori băuţi intenţionau să treacă Prutul înot ca să ajungă în Italia

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Trei minori intenționau să traverseze înot râul Prut, pentru a ajunge în Uniunea Europeană. Copiii, cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani, au fost depistați de polițiștii de frontieră chiar în momentul când se pregăteau să sară în apele râului.

copii

Cazul a avul loc ieri, 14 ianuarie, în jurul orei 13.30. Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Brânza a observat pe malul Prutului trei copii care aveau un comportament agitat. În cadrul discuțiilor cu aceștia, polițiștii de frontieră au constatat că băieții erau în stare de ebrietate, fiind depistate la ei lucruri personale, produse alimentare și alcool. Minorii au relatat inspectorilor de frontieră despre planurile lor de a ajunge în Italia, recunoscând faptul că intenționau să treacă înot Prutul, în pofida temperaturii scăzute a apei și a sectorului extrem de riscant.

Din verificările preliminare s-a aflat că minorii locuiesc în diferite sate din raionul Cahul. Despre acest incident, polițiștii de frontieră au anunțat polițistul de sector, iar băieții au fost reîntorși parinților.

Cazul este cercetat de ofițerii de urmărire penală ai Poliției de Frontieră.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img