SPRE LONDRA PRIN PUŞCĂRIE // Vezi ce a păţit un moldovean „şmecher” (3 FOTO)

telefon3

Angajații Poliției de Frontieră l-au ajutat pe un tânăr să-și găsească telefonul mobil, sustras chiar de sub nasul acestuia.

La data de 20 ianuarie, în punctul de trecere Chișinău Aeroport, un călător a solicitat ajutorul polițiștilor de frontieră, în vederea identificării unei persoane necunoscute care i-a sustras telefonul mobil în timpul trecerii controlului de securitate.

În acest sens, ofițerii de investigații speciale ai Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău, în colaborare cu reprezentanții Securității Aeronautice Civile, au inițiat acțiuni operative de căutare a hoțului.

Monitorizarea imaginilor video în momentul desfășurării formalităților specifice de control al frontierei a identificat un tânăr, care profitând de neatenția persoanelor din jur a sustras din coșul victimei un obiect asemănător telefonului mobil. Ca urmare a celor observate, polițiștii de frontieră au întreprins măsuri de identificare și reținere a acestuia, bărbatul fiind scos de la rută și supus unor verificări amănunțite.

Astfel, printre obiectele personale ale tânărului a fost găsit și telefon furat, de model Samsung Galaxy note 2. Pntru fapta sa, tânărului de 28 de ani, locuitor al raionul Anenii Noi, i-a fost întreruptă călătoria. Actualmente, cazul este cercetat de către ofițerii de investigații speciale și urmărire penală ai Poliției de Frontieră.
telefon2

telefon3

telefon
Moldova24.info, cu referire la Poliţia de Frontieră

You may also like

Comments are closed.

By