Sfârșit de săptămână cu ghinion pentru un comerciant (FOTO)

peste3

300 kg de pește, fără acte de proveniență, au fost reținute, în această dimineață, de către angajații Poliției de Frontieră. Acţiunile de reţinere au avut loc pe traseul Talmaza – Ștefan Vodă.

Ofițerii de investigații în comun cu echipa mobilă din cadrul Direcţiei regionale EST, continuând șirul operaţiunilor specifice pe linia prevenirii şi combaterii transportării ilegale peste frontieră a bunurilor, au oprit în trafic pentru verificări un microbus de model Volkswagen, cu miniremorcă. La volanul unității de transport se afla un bărbat în vârstă de 34 ani, locuitor al satului Talmaza.

Urmare a inspectării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au depistat 300 kg de pește viu, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă sau posesie. Totodată, bărbatul a declarat că întreaga cantitate de pește a fost adusă din Ucraina, prin segmentul transnistrean și, ulterior, urma să fie comercializată pe piața din orașul Ștefan Vodă. Cazul este cercetat de către ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră.
peste4

peste1

peste2

peste3

sursa: Poliţia de frontieră

You may also like

Comments are closed.

By