Seiful din cauza căruia a murit ambasadorul palestinian la Praga nu a fost deschis 20 de ani

Seiful, în urma exploziei căruia a murit ambasadorul palestinian la Praga, nu a fost deschis în ultimii 20-25 de ani, transmite Radio Vocea Rusiei.

Potrivit mass-media, anterior el s-a aflat la sediul vechi al misiunii diplomatice şi a fost adus în cel nou, în care ambasadorul Jamal al Jamal s-a mutat în urmă cu două zile.

„Ambasadorul a vrut să afle ce se află în seif. El l-a deschis şi i-a cerut soţiei sale să-i aducă hârtie şi un pix ca să poată face un inventar al obiectelor ce se aflau în interior. Imediat ce femeia a ieşit din cameră, s-a produs explozia”, a declarat ministrul de Externe palestinian, Riyad Al-Maliki.

Investigarea incidentului continuă. O delegaţie specială de experţi din Palestina a sosit la Praga pentru a participa la investigaţii.

Amintim că tragicul incident s-a produs ieri, 1 ianuarie 2014. Ambasadorul palestinian în Cehia, Jamal Al Jamal, a murit în urma rănilor suferite, după ce a fost grav rănit într-o explozie produsă în apartamentul său din Praga.

Reşedinta oficialului se afla într-un imobil din cartierul Suhodol, situat în partea de nord-vest a capitalei cehe. În momentul deflagraţiei în apartament se afla întreaga familie a diplomatului palestinian.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By