Se droga şi vindea narcotice. Un tânăr a fost prins de poliţie în capitală // VIDEO

droguri

Poliția capitalei a identificat un bărbat din capitală, suspectat de consumul şi comercializarea substanţelor narcotice. Acesta are vârsta de 28 ani, este originar din raionul Ungheni şi locuia temporar în sectorul Ciocana al capitalei.

Suspectul a ajuns în vizorul forţelor de ordine în cadrul unor acţiuni profilactice, privind combaterea traficului de droguri şi anihilarea reţelelor criminale de comercializare.

Astfel, la data de 15 ianuarie curent, poliţiștii au ridicat din locuinţa suspectului peste un kilogram de masă vegetală fărămiţată, de culoare verde cu miros specific de marijuană şi un dispozitiv confecţionat artizanal pentru inhalarea narcoticilor. El a recunoscut că este consumator de droguri şi că avea scopul să le vândă în capitală.

La faţa locului poliţiştii au sigilat masa vegetală şi au transportat-o la laboratorul criminalistic pentru expertizări. În prezent sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii în vederea identificării şi reţinerii complicilor în acest caz.

În acest caz se acumulează şi alte probe în procesul de examinare sub aspectul art. 217 Cod Penal “Circulaţia ilegală a substanţeor narcotice”. Bărbatul riscă să fie pedepsit cu privarea de libertate pe un termen de la 2 până la 5 ani de închisoare.

Poliţia atenţionează că ține în vizor categoriile de cetăţeni care cultivă, produc, livrează, expediază sau importă substanţe narcotice şi psihotrope.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By