6.1 C
Chișinău
Thursday, October 28, 2021

SCANDALOS // Un grup de ofiţeri SIS recunosc că Renato Usatîi este filat de SIS şi MAI (AUDIO, FOTO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Pe poşta electronică a redacţiei moldova24.info, dar şi al altor mijoloace mass-media a parvenit un mail expediat de pe adresa demnitatedeofiter@gmail.com, în care un grup de ofiţeri SIS dezvăluie faptul că omul de afaceri Renato Usatîi este filat de către un grup comun compus din ofițerii SIS și MAI, sub conducerea dublă, efectuată de vicedirectorul SIS Vadim Vrabie și Șeful Poliției Ion Bodrug.

Potrivit celor expuse în răvaş, “scopul acestui grup este discreditarea omului de afaceri Renato Usatîi. Pentru atingerea acestui scop, grupului i-au fost create condiții necesare cu permisiune de efecturare a filajului, interceptărilor de convorbiri telefonice, înregistrărilor video cu camera ascunsă.”

Publicăm integral mai jos scrisoarea, dar şi înregistrarea audio expediată de cei care semnează Un Grup de ofiţeri SIS.

Sîntem un grup de ofițeri SIS, care cunosc sensul expresiei ”demnitate de ofițer”.

Anume din acest considerent am luat decizia să prezentăm atenției Dvs. doar a unui singur exemplu din cele mai multe, martorii cărora sîntem în ultimul timp.

În ultima perioadă, a fost creat un grup comun, compus din ofițerii SIS și MAI, sub conducerea dublă, efectuată de vicedirectorul SIS Vadim Vrabie și Șeful Poliției Ion Bodrug.

Scopul acestui grup este discreditarea omului de afaceri Renato Usatîi. Pentru atingerea acestui scop, grupului i-au fost create condiții necesare cu permisiune de efecturare a filajului, interceptărilor de
convorbiri telefonice, înregistrărilor video cu camera ascunsă.

Drept exemplu al activității acestui grup, anexăm fotografii ale autovehiculelor, care efectuează filaj al persoanei menționate. Mașinile aparțin așa-numitei ”Direcției 7” al SIS (BMW, Skoda), precum și a structurii similare din MAI (Lada-Samara).

Menționăm special că autovehicule poartă numere de înmatriculare fictive, acestea nu figurează în baza de date ale numerelor emise legal în Republica Moldova.

Am dori să-i recomandăm insistent omului de afaceri R.Usatîi sub nici o formă să nu mai contacteze cu conducerea SIS, pentru că aceasta are indicația patronilor săi politici de a acumula toată informația
deținută de Usatîi, cu scopul de a o nimici.

În respectiva operațiune, conducerea SIS reiesă din sarcina de bază – prin orice căi de a fabrica materiale împotriva lui R.Usatîi, astfel ca, împreună cu subdiviziunile speciale MAI, să poată
dezvolta materiale compromițătoare în privința acestuia.

Prin acest demers public dorim să-i aducem lui R.Usatîi mulțumiri deosebite pentru convorbirea, purtată de el cu A.Cormanovici. Anume aceeasta persoană, precum și vicedirectorul SIS, Vadim Vrabie, sînt printre cei mai corupți ofițeri SIS.

Anexăm la această scrisoare materiale audio și foto ca dovadă că noi, spre deosebire de unii colegi din grupul menționat mai sus, nu sîntem de acord cu metodele de poliție politică, implementate de
structurile de forță din țara noastră.

Sperăm ca în Republica Moldova va domina adevărul și principiile statului de drept. Cu repect, un grup de ofițeri SIS

image-dd209bbd1f9837501fdf8ca2221db0de975e554def93f4e687877c6e4fa7db9d-V[1]

image-8e00680ada31953b4a3ea62f45d59c164925a3933560d3c5dfb8a13f10b47a5a-V[1]

image-6494d9c28f095911d8d25605484efad9a62086dc78a64f8b6b57245ecd9db1f8-V[1]
moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img