„RTR Moldova” mulţumeşte conducerii Moldtelecom

RTR2

Postul de televiziune „RTR Moldova” şi întreprinderea Moldtelecom au semnat contract de colaborare. Astfel, începând de marţi, ora 18.00, retransmiterea postului de televiziune „RTR Moldova” a fost reluată în reţeaua IPTV Moldtelecom. Potrivit unui comunicat de presă al postului TV, în decursul zilei de astăzi postul este deja accesibil tuturor abonaţilor IPTV Moldtelecom.

“RTR Moldova” a anunţat marţi la prânz că reprezentanții săi au demarat o serie de negocieri cu conducerile companiilor operatori de cablu din Republica Moldova, în scopul asigurării revenirii postului de televiziune „RTR Moldova” în grila de programe a acestora. Potrivit postului TV, încetarea retransmiterii „RTR Moldova” a avut loc ca consecință a unor probleme de ordin comercial, rezultate din lipsa înțelegerii mutuale între companii. “Am constatat însă, că toate părțile sunt cointeresate în soluționarea cît mai rapidă a acestei probleme. Astfel, negocierile vor continua astăzi, 14 ianuarie, și mîine – 15 ianuarie 2014”, a precizat sursa citată.

În comunicatul difuzat astăzi, postul de televiziune „RTR Moldova” mulţumeşte conducerii întreprinderii de stat Moldtelecom pentru cooperare în vederea soluţionării problemei apărute.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By