Reţinut în timp ce încerca să introducă un kilogram de cânepă într-o închisoare din capitală

puscarie_rtv_54956000

Un bărbat în vârstă de 54 ani, originar din raionul Făleşti, a fost prins în flagrant de către poliţia capitalei, în momentul când acesta, încerca să introducă ilegal substanţe cu efect psihotrop pe teritoriul unei instituţii penitenciare din capitală. Reţinerea bărbatului a avut loc pe 18 ianuarie în urma acţiunilor speciale de investigaţii întreprinse. Asupra acestuia, poliţiştii au depistat o sacoşă cu cânepă în cantitate de peste un kilogram.

La faţa locului a fost întocmit un proces verbal de ridicare şi sigilare a substanţei vegetale care ulterior a fost transmisă experţilor pentru expertizare. Fiind chestionat de către forţele de ordine, bărbatul a recunoscut că ar fi venit în Chişinău cu scopul de a vinde sacoşa cu cânepă persoanelor cointeresate. Circumstanţele şi persoanele implicate în acest caz sunt investigate de către poliţie în contextul atragerii lor la răspundere conform legislaţiei în vigoare. Totodată este examinată versiunea, privind originea exactă a drogurilor depistate.

În prezent, sunt demarate acţiunile de procedură penală. Cetățeanul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 până la 5 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By