Pericol pe traseu! Un şofer drogat prins la volan de către poliţişti

drog

Un şofer a fost prins drogat la volan. La fel, şi pasagerul acestuia era sub influenţa drogurilor. Bărbaţii au fost descoperiți de poliţie, sâmbătă, aproximativ la ora 21:00, pe traseul M3, km 127. Aceştia se deplasau cu o mașină de model Opel Astra, șoferul căreia conducea neadecvat încălcând mai multe reguli de circulație, inclusiv conducerea autovehiculului pe contrasens.

Fiind oprit pentru documentare, șoferul a încercat să fugă, dar a fost reținut imediat de oamenii legii. În cadrul documentării s-a stabilit că la volanul mașinii se afla un bărbat de 36 de ani, locuitor al orașului Comrat, iar pasagerul său era un bărbat de 30 de ani, originar din același oraș.

După examinarea mijlocului de transport, pe podeaua mașinii a fost găsit un pachet din polietilenă în care se aflau 19 pachețele ce conțineau o substanță de culoare cafenie. În buzunarul stâng al șoferului a fost găsită o sticlă de 10 ml, cu o substanță lichidă, de culoare cafenie, cu miros specific și 2 pachețele cu aceeași substanță găsită în salonul mașinii. În rezultatul prelevării probelor biologice, s-a stabilit că atât șoferul, cât și pasagerul acestuia se aflau sub influența substanțelor narcotice.

În acest caz a fost deschisă o anchetă. Ambii bărbați vor fi sancționați pentru consum de droguri, iar șoferul și pentru conducerea automobilului sub influența substanțelor narcotice.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By