Nu știam că Libertatea mea se cheamă: Jurnal TV! (BLOG)

Jurnal

Știam mai demult că Trustul Media al dezertorilor Țopa nu este decît o bîtă politică în mîna fostului unionist Mocanu, tot el fost susținător comunist al lui Voronin, tot el ditamai renăscut unionist după ce s-a trezit la urna de gunoi a Istoriei, unde l-a aruncat șeful său comunist și de unde a fost preluat în calitate de șervețel frumos mirositor de către condamnații penali înrudiți cu Crima și Mafia moldovenească.

Asemănarea cu NIT-ul comunist e una izbitoare, astfel Jurnalele toate nefiind și ele decît un trust media de partid.

Partid al unei Mafii pretins luptătoare cu…mafia dintr-un stat, pe care cei doi Țopi, cîtă vreme au fost la guvernare, l-au deposedat de sute de milioane de euro, cică investite în Jurnal TV, Jurnal FM, Jurnal de Chișinău, într-un Centru de diagnostic german și-n alte afaceri din țara Anhelei…Merkel.

Era ora de prînz cînd tocmai mi-a suflat în borș ex-ministrul de 5 secunde al tineretului și sportului, nimeni altul decît PL-istul Octavian… Ticu, coleg de studii cu Filat la…Iași.

Acesta suflă, suflă și mă tot somează: “ Omule… nu sta in casă! La protest la CCA la 12, ca ramanem fara libertate!!!”(Gafele îi aparțin!)

Mulțam, dle Ticu!-i-am răspuns calm, Chiar bine că mi-ai spus, fiindcă nu știam că Libertatea mea se cheamă numai și numai: Jurnal TV, televiziunea care-l face piftie pe președintele tău de partid Ghimpu, prin toți cazacii de orice sex, prin toți actorii și toate scîrboșeniile Patriei tale.

Asta e culmea ipocriziei la moldoveni.
Să ajungi ministru datorită liderului unui partid liberal, peste care Jurnalul trece cu șenilele Minciunii lui Filat și Mocanu, iar a doua zi, cînd nu mai ești ministru, să te declari mare prieten al …acestora.

Jurnalul, alias NIT-2, nu e decît o unealtă ideologică de nimicire a oponenților lui Filat(în care postul lovește doar în anumite cazuri, de ochii lumii).
Jurnalul, alias Nit-2, mai e și o tribună ușor camuflată de-a lui Voronin, pentru care dragostea lui Mocanu n-a luat sfîrșit.

Creadă proștii că Mocanu îi vrea arestați pe Voronin și pe Filat.
Creadă analfabeții că Mocanu și Țopii doresc sincer Reunirea cu Patria-mamă și-și dau ultima cămașă de pe ei pentru legarea celor două maluri de Prut.
Colegii de partid popular creștin și democrat, de unde provine Mocanu, știu că misiunile speciale ale ex-consilierului președintelui comunist Voronin n-au fost altele decît atragerea României într-o capcană geopolitică, învinuind-o de toate relele produse în Basarabia de la 1991 pînă în 2009.

Manipulator de profesie, acesta s-a postat și azi în fața celor 13 protestatari ai Jurnalului, arătînd întregii lumi, dacă mai era nevoie, ai cui sunt și de ordinele cui trebuie toți să asculte pînă la moarte.

Născocind o minciună ordinară, precum că la ordinul lui Plahotniuc ar fi fost trecut Jurnalul dintr-o grilă în alta a SUN TV-ului, Mocanu nu vrea nici în ruptul capului să accepte că, de fapt, un post VIP de televiziune, așa cum îl consideră el, a fost trecut în două pachete VIP. Și atît.

Un post de televizune, fie el și Jurnal TV, trebuie să informeze imparțial lumea și nu trebuie să mitralieze în oponenții politici ai patronilor săi, așa cum o face în cel mai murdar și mîrșav mod Jurnalul MoȚopilor.
Chiar dacă acești oponenți politici se numesc: Ghimpu, Lupu, Plahotniuc, Corman, Candu, Șalaru, Chirtoacă și alții.

Și pentru că mascarada de azi, 13(!) ianuarie 2014 nu putea să se împlinească și fără un alt tip agramat, dar miliardar, evident, la orizontul negîndirii lui Mocanu brusc s-a ițit și Baba Vanga Sturdza, una din acționarele Jurnalelor toate, care a vomitat pe loc următorul text apocaliptic:

“Incepe bine anul nou, suspendam posturi TV! Nimic personal, doar business…

Instincte totalitare…la tinerii eurointegratori…E si acasta o parte a schimbarii la fata a poiticii moldovenesti?!”

Doamne, cîtă filosofie PLR-istă la această babă fără dinți, care doar în cuvîntul daurit “Business” n-a realizat nici o gafă. Să fie o pură întîmplare ?

Aceasta doar a reușit să producă Băboiul prin organul său ce-i ține de toate.
Și nici un cuvințel despre dezertorii criminali Țopa, despre mercenarul lor Mocanu, care joacă și hora lui Voronin, și-a lui Filat, și-a Babei Vanga Sturdza, concomitent.

Care toți se tem ca dracul de tămîie să nu rămînă fără toporul lor politic.
Care toți sunt în panică de moarte și declară că decizia operatorilor de televiziune prin cablu este, de fapt, un atac la adresa presei care se reduce la Accent TV(post TV comunist) și la Jurnal TV(post TV al unei mafii ce-și zice, în mod paradoxal, AntiMafie).

Atac să se numească pre limba MoȚopilor, oare, transferul unor televiziuni de cartier dintr-un pachet în alte pachete tematice?

Ptiu, drăcie, de-aici, îmi vine să strig și să-i dau toată dreptatea comentatorului Radu Bradu, care a scris următorul aforism al zilei de 13(!) ianuarie 2014 în internet:
“Dacă pentru voi jURINAL e “presă liberă” atunci Plahotniuc chiar e fiul Maicăi Tereza!

O fi ?
N-ați aflat?
Are cumva Maica Tereza vreun fiu, care-ar răspunde la numele Vlad Plahotniuc?

sursa: Traian Vasilcău

You may also like

Comments are closed.

By