Nu e glumă: 130 milioane de dolari oricărui bărbat care o va cuceri pe Gigi

fiica-lesbiana-a-magnatului-din-hong-kong-si-a-implorat-tatal-sa-renunte-la-prima-de-casatorie-oferita-potentialului-ei-logodnic-84651-1

Magnatul din Hong Kong care, în anul 2012, anunţa că oferă 65 de milioane de dolari bărbatului care va reuşi să o seducă pe fiica lui, Gigi Chao, care este lesbiană, a anunţat recent că a decis să dubleze suma, din cauză că aceasta nu a fost încă adusă „pe calea cea dreaptă”, informează huffingtonpost.com.

Cecil Chao, un bogat om de afaceri din Hong Kong, a declarat în septembrie 2012 că este dispus să plătească 65 de milioane de dolari celui care o va seduce pe fiica lui, Gigi.

Magnatul a anunţat acest lucru după ce a aflat că fiica lui a semnat documentele de uniune civilă cu partenera ei de viaţă din ultimii şapte ani, în cadrul unei ceremonii organizate în Franţa în acel an. În prezent, Gigi are 34 de ani.

În ianuarie 2013, Cecil Chao declara pentru The Financial Times că oferta sa este încă valabilă. ” Nu o voi forţa să se mărite cu un bărbat. Dar evident aş prefera ca ea să se căsătorească şi să am nepoţi”, a spus omul de afaceri.

Acum, potrivit publicaţiei South China Morning Post, Cecil Chao, în vârstă de 77 de ani, a anunţat că oferă aproximativ 130 milioane de dolari oricărui bărbat care o va cuceri pe Gigi, după ce prima sa ofertă a atras 20.000 de pretendenţi care însă nu au avut succes în demersul lor.

„Cred că orice ofertă pe care ar face-o tatăl meu nu va impresiona un bărbat pe care eu l-aş considera atrăgător”, a declarat, la rândul său, Gigi unei publicaţii din Malaezia. „Voi fi fericită să mă împrietenesc cu orice bărbat dispus să doneze uriaşa sumă de bani fundaţiei mele caritabile «Faith in Love», dovedind că nu îi pasă că am deja o soţie. În al treilea şi în ultimul rând, îţi mulţumesc tati, şi eu te iubesc”, i-a mai transmis Gigi tatălui său.

În septembrie 2012, Cecil Chao spunea că nu îi pasă dacă potenţialul său ginere este bogat sau sărac. „Singurul lucru care contează este să fie generos şi blând”, a declarat atunci omul de afaceri, fiind citat de cotidianul de limbă engleză South China Morning Post.

„Gigi este o femeie foarte drăguţă, care are în acelaşi timp talent şi frumuseţe. Este devotată părinţilor ei şi este generoasă, organizează multe acţiuni de caritate”, a adăugat el.

Cecil Chao conduce imperiul imobiliar Cheuk Nang.

Uniunile civile între persoanele de acelaşi sex nu sunt autorizate în Hong Kong, acest teritoriu din sudul Chinei rămânând conservator în privinţa chestiunilor legate de statutul civil al cetăţenilor săi, în ciuda faptului că are reputaţia unui oraş modern, cosmopolit şi tolerant.

Homosexualitatea nu mai este considerată o infracţiune în legislaţia din Hong Kong abia din anul 1991.

Sursa: mediafax.ro

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By