Nicu Ţărnă o pune la punct pe deputata Maria Ciobanu

734691grab6

Indignat că deputatul PLDM, Maria Ciobanu i-a făcut emisiunea de nimic pe Facebook, interpretul Nicu Ţărnă a venit cu o replică. Acesta se declară flatat că emisiunea „100 de moldoveni au zis” are fani şi în rândul parlamentarilor, mulţumindu-i pentru fidelitate.

„Înseamnă că cei 100 de moldoveni nu au votat în zadar… Nu va plac raspunsurile? Nu va plac oamenii care vin la emisiuni? Nu va place originea multi-etnica a cetatenilor Republicii Moldova? Ne pare rau, stimati deputati, dar astia sintem noi, cei care v-am votat si cei care am asteptat noi abordari, noi solutii, o viata noua… De cele mai dese ori ceea ce „101 de parlamentari au zis” in Plenul Parlamentului RM ne uimeste nu mai putin decit raspunsurile date de „moldovenii” emisiunii…. Astia suntem, astia am fost si pe astia ii votam. Aceasta este concluzia evidenta atunci cind compari cele doua „show-uri televizate”, a scris Ţărnă pe contul său de Facebook.

De asemenea, solistul trupei „Gândul Mâței”, a ţinut să menţioneze că acest concept de emisiune vine din Marea Britanie si este foarte popular în multe state UE şi SUA. „100 de moldoveni au zis” nu este o emisiune de erudiţie, a „celor aleşi”, ci este emisiunea omului de rând, de la care se cere să-şi înţeleagă semenii.

„Daca ati vrea sa formati 2 echipe de deputati din tabere diferite si sa veniti la emisiunea mea, o sa-mi faca o deosebita placere, atit mie cit si tele-alegatorilor, sa aflam cine ne cunoaste mai bine, adica ce-i in mintea celor 100 de moldoveni. Succes in votarea legilor cit mai bune!”, a adăugat Nicu Ţărnă.

În replică, deputatul Maria Ciobanu i-a scris că acesta ar fi înţeles greşit mesajul său.

„Stimate Nicu Țărnă, dacă aceasta ați înțeles din ceea ce am scris despre emisiunea „100 de moldoveni au zis”, atunci eu am greșit în privința talentului și inteligenței Dvs, fapt pentru care îmi pare rău. Vă place ceea ce faceți? Continuați!”, a comentat Ciobanu.

Amintim că deputatul PLDM a scris pe contul său de Facebook că emisiunea de duminică prezentată de Nicu Țărnă este un concept prost, de doi bănuți, iar răspunsurile celor așa-ziși 100 de moldoveni sunt, în cele mai dese cazuri, aiurite, certate cu logica. „Eu știu că profesia de actor nu aduce bani mulți în casă, dar poți face și altceva care să-ți pună în valoare talentul”, a spus Maria Ciobanu.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By