Michael Schumacher în continuare în comă. Vineri împlineşte 45 de ani

bctds3qcyaazjdx

Michael Schumacher împlineşte vineri, 3 ianuarie, 45 de ani. Din păcate, va fi o aniversare tristă pentru fostul pilot de F1, care se află în continuare în comă. Cu toate acestea, toată familia va fi alături de Michael mâine, de ziua sa.

Ultimele veşti despre starea lui Schumacher sunt îmbucurătoare. Septuplul campion mondial a trecut cu bine peste această noapte, iar starea sa este stabilă.

Gary Hartstein, fost medic în Formula 1, a continuat să comenteze pe Twitter detaliile despre starea lui Schumacher. ”Dacă nu va avea probleme în următoarele 24-48 de ore, iar presiunea intercranială va fi stabilă, medicii ar putea să încerce să îl scoată din coma indusă pentru a-i pune un nou diagnostic şi pentru a observa cum se comportă corpul în această stare”, explică Hartstein.

Purtătorul de cuvânt al lui Michael Schumacher, Sabine Kehm a spus că Michael este monitorizat tot timpul,  starea sa este stabilă şi deocamdată nu poate oferi mai multe detalii. Întrebată dacă viaţa fostului pilot de F1 este în pericol, Sabine a spus: „Aş prefera să nu comentez acest lucru”

Între timp fanii din întreaga lume sunt alături de fostul pilot german de F1. Sute de suporteri ai lui Michael Schumacher au împodobit bradul din Gara Centrală din Milano cu mesaje de susţinere.

moldova24.info

 

You may also like

Comments are closed.

By