Merg la cursuri să înveţe cum se cultivă MARIJUANA OFICIAL

marijuanaa

În Uruguay au început primele cursuri oficiale de cultivare a marijuanei. Cursul include toate etapele cultivării acestei plante, precum şi informaţii despre modul cum poate fi redus pericolul pentru consumatorii de marijuana.

Mai mult, organizatorii încurajează oamenii să cultive planta acasă pentru că, spun ei, cultivarea marijuanei la domiciliu este avantajoasă pentru consumator deoarece el ştie ce fumează şi cu ce ingrediente a fost cultivată planta.

Cultivarea marijuanei în Uruguay a fost legalizată recent, la sfârşitul lunii decembrie 2013. Legea permite unei persoane să cultive pînă la şase plante de marijuana şi să deţină cel mult 480 de grame pentru uz personal. Cluburile de marijuana, formate din 15 şi 45 de membri, au voie să cultive până la 99 de plante. Totodată, documentul prevede că tinerii sub 18 ani nu au voie să cumpere marijuana în nicio circumstanţă, iar cei care vor încălca legea riscă între 2 şi 10 ani de închisoare.

Iar consumatorii de droguri înregistrați vor putea cumpăra marijuana începând cu luna aprilie a acestui an din farmaciile autorizate.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By