MASS-MEDIA AFILIATĂ PUTERII PROMOVEAZĂ CENZURA, RÎZÎND? (BLOG)

jos_cenzura

 

Anul 2013 a plecat, dar nu și-a luat cu el metehnele vechi, străvechi pentru moldoveni, una din ele fiind Cenzura și îngrădirea accesului unor scriitori nedoriți la curțile informaționale ale Puterii Verzi contra Sărăciei, Verzi pentru libertatea fără metode bolșevice în stat.

 

După ce kgb-istul  Gabar a ordonat Unimediștilor să nu mă accepte nici contra oricărei plăți pe portalul nr.1 al filateliștilor, iată că și Ziarul Național nu acceptă  ca eu să mă pot informa din prima sursă cu tot ce mișcă în gîndurile și faptele prim-mafiotului Țării lui de jaf și hoție neîncetată.

 

Dacă vreau din toată inima să aflu ce sărbătoare s-a mai întîmplat sub plapuma cuplului Filat azi, la ora 14.30, accesez site-ul Ziarului Național, dar bucuria mea apune, cu mult înainte de-a răsări, fiindcă pe ecranul computerului de la domiciliu  scrie negru pe alb, după un secol de așteptare: “Timpul conexiunii a expirat. Serverul de la ziarulnational.md nu răspunde suficient de rapid. Acest sait poate fi indisponibil temporar sau prea ocupat. Încercați din nou în câteva momente. Dacă nu puteți încărca nicio pagină, verificați legătura la rețea a calculatorului dumneavoastră. Dacă calculatorul dumneavoastră este protejat de un paravan de protecție sau un proxy, asigurați-vă  că Firefox are permisiunea de a accesa internetul.”

 

Încerc altfel.

 

Mi se scrie:”К сожалению, Google Chrome не может открыть страницу ziarulnational.md.

 

Открыть кэшированную копию страницы ziarulnational.­md/­inca-­o-­sarbatoare-­in-­familia-­filat/­.”

 

Internet Explorer nu face nici el excepție, consolîndu-mă astfel:

 

Internet Explorer не может отобразить эту веб-страницу.

 

Și asta mi se întîmplă de la fondarea Ziarului Național al Puterii Verzi pentru Moldova, Verzi pentru Vladimir Vasilevici și pînă în prezent.

 

Și asta se întîmplă doar  la computerul meu și  doar accesînd site-ul Ziarului respectiv.

 

De la vecini funcționează perfect.

 

De la Guvern merge brici.

 

De la sediul PLDM e beton armat marca Gabar Kantovici de Lăpușna.

 

Nu-i  așa că e absolut întîmplător, dle cotrabandist Filat?

 

Nu-i așa că e doar o eroare tehnică, de moment, stimată doamnă  Rață, inegalabilă  doamnă Lozinski și domnule neprețuit Hadei?

 

Eu, unul, deși v-am sesizat de nenumărate ori pe facebook și pe blog, altceva decît cu încălcarea dreptului meu la informare și cu promovarea Cenzurii din partea voastră nu m-am ales cu nimic.

 

Oare  chiar să  nu știți că eu  aș prefera mai lesne să mor decît să-mi lipsească ceva din biografia nepătată a  artistului meu preferat?

 

Sau  v-ar conveni să aveți un scriitor mort pe conștiință?

 

Oare chiar să nu fi  înțeles și dvs, domnule Hadei, și dvs,  doamnă Lozinski, și dvs, doamnă  Rață, că eu fără Vladimir Vasilevici nu pot o clipă trăi?

 

Sau  e așa  greu de priceput  pentru unele viețuitoare nevinovate de pe pămînt?

 

Și din bălțile politice ale Puterii conduse de contrabandistul Planetei?

 

Sursa: Traian Vasilcău, VOX PUBLIKA

 

You may also like

Comments are closed.

By