Maniacul sexual din Chișinău a anunțat că e gata să se predea de bună voie poliției! (blog)

maniac

La 31 octombrie 2013, din surse cu resurse nelimitate am aflat că maniacul sexual de la Chișinău e pe cale de a se preda de bună voie poliției.

Am solicitat confirmarea Serviciului de Presă al MAI.

Mi s-a spus că Poliția știe doar că acesta are 44 de ani, e născut la 6 mai 1969, a deținut înalte funcții de stat, a divorțat, a fost iarăși holtei, după care s-a recăsătorit cu tîrfa statului posedat de bandit.

Poliția mai știe că maniacul e miliardar.

Și atît.

Surse cu resurse limitate, totuși, au suplimentat informațiile mele cu faptul că pe capul criminalului a mai fost realizat acum 4 ani un ditamai implant la o Clinică de prestigiu din Elveția.

Atunci, din greșeală, i s-a atins și creierul, care nici pînă în acea zi nu funcționa impecabil.

SIS-ul, după ce m-am prezentat, a închis imediat telefonul, fiindcă cei de acolo nu-și pot permite luxul să divulge informații veridice despre agenții și șefii instituției hipervigilente din stat.

Președinția m-a anunțat că mai multe detalii voi putea afla în direct duminică, 3 noiembrie 2013, din Piața Marii Adunări Naționale.

Imensă mi-a fost mirarea să-l întîlnesc acolo pe Vladimir Vasilievici Pilat, tot el agentul Kant la SRI/SIE și Gabar la KGB/FSB.

El, cel care s-a deconspirat pe loc, dar datorită hibernării Guvernului așa și n-a fost arestat nici de oastea lui Recean, nici de cea a lui Chetraru, nici de cea a lui Balan.

Un maniac ordinar, care după ce comite orice crimă zice: “Dacă voi nu Mă vreți, eu Vă vreau și Vă iubesc cu de-a sila pe toți. Cu această credință strămoșească Eu Voi merge mereu înainte spre propria mea bunăstare, spre propria mea libertate, spre propria mea prosperitate. Astăzi sunteți aici, în Piață, peste 100 000 de cetățeni ai Republicii Mele, însă împreună cu Noi sunt și mai mulți. Așa urmează să mergem înainte. Înainte, nu Înapoi! Trăiască Republica Mea Moldova-țară europeană! Vreau să transmit un mesaj Europei, astăzi, aici, din Piața Marii Adunări Naționale: Chiar dacă Voi nu Mă vreți, chiar dacă Voi nu Mă iubiți, eu Vă vreau și am să Vă iubesc pe toți! Așa să Mă ajute bunul Dumnezeu. Căci Eu cred în Dumnezeu, în Republica Mea Moldova și în cetățenii Republicii Mele Moldova! Amin.”

Cele 100 000 de ființe bipede aplaudau cu mîinile și cu picioarele.

Necontenit.

Maniacul dat în căutare de MAI era în extaz.

Îi avea, în sfîrșit, pe toți în fața lui.

El, cel care violase Trecutul Republicii Moldova de pe timpul guvernării lui Sturza și nu numai,

El, cel care violase Prezentul Republicii sale Moldova de după 2009, ținea morțiș să violeze și Viitorul European al Republicii sale Moldova.

Și toată Europa in corpore, pînă la 30 noiembrie 2014.

“Cu certitudine Vă voi avea pe toți,/ De dinainte, nu de dinapoi, măi hoți!”—acesta era noul lui slogan electoral, devenit și Imn al statului avut și răsavut de Maniac.

Care mai avea “un singur dor în liniștea serii”.

Voia cu tot dinadinsul să mai fie măcar o dată Prim-Ministru al Jertfei sale.

Măcar și cu sediul permanent la Pruncul.

La Cricova.

Sau la Leova.

Sau la penitenciarul VIP, pe cale de a fi dat în exploatare pînă la 30 noiembrie 2014.

Ziua realegerii sale în fruntea a tot ce-și dorește.

Citiți, apoi Faceți ce și cum Doriți.

Nu uitați doar să vă păziți în stare intactă fundurile, stimați elevi, adolescenți și bărbați de pe străvechiul continent.

Aveți mare grijă de armamentul sexual din dotare, stimate domnițe și doamne europene, dar și pensionare aflate la odihna bine meritată.

Maniacul Vladimir Vasilievici Pilat, tot el agentul Kant la SRI/SIE și Gabar la KGB/FSB, e pe urmele voastre, e în stare de orice, e mai periculos decît Berlusconi și Hollande, luați împreună, fiindcă pînă la 30 noiembrie 2014 acesta a declarat că se va dezlănțui într-un mod cu totul și cu totul furios asupra tuturor locuitorilor de pe continent, care n-au fost convinși cu vorba de al lor Vlad Pilat să voteze numai un maniac înverzit de Euro pentru vecii.

Și dacă nu s-au lăsat convinși de bună voie las-că vine Pilat tărăboi peste toți și-i convinge-ntr-o singură clipă.

Cu Fapta!

Sursa: Traian Vasilcău

You may also like

Comments are closed.

By