LA VAMĂ TOTU-I BINE: Să curgă banul în buget!

VAMA IARNA

Serviciul Vamal aduce la cunoştinţă, că în pofida condiţiilor climaterice, activitatea în toate posturile vamale ale Republicii Moldova se desfăşoară în regim obişnuit, iar colaboratorii vamali au asigurat cu forţele proprii accesul în perimetrul zonelor de control vamal.

De menționat, că numărul traversărilor comparativ cu ziua de ieri, practic a rămas neschimbat. În ultimele 24 de ore frontiera de stat a Republicii Moldova a fost traversată cât pe sensurile intrare atât și pe cel de ieşire de circa 4350 unităţi auto şi peste 250 autocare. Cele mai solicitate posturi rămân a fi cele situate la frontiera moldo – română și anume,

Postul Vamal Leușeni – Albița (auto) – 1007 unități auto și 57 autocare;
Postul Vamal Giurgiulești – Galați (rutier) – 1007 unități auto și 4 autocare;
Postul Vamal Sculeni – Sculeni (auto) – 572 unități auto și 29 autocare.

Totodată, Serviciul Vamal vine cu unele recomandări către participanţii la traficul transfrontalier, în cazul plecării sau tranzitării Ucrainei şi României, de a-şi dota unităţile de transport cu toate cele necesare pentru a nu face cale întoarsă de la frontieră. De asemenea, operatorii de transport ce deţin autovehicule cu masă mai mare de 3,5 tone sunt obligați să monteze pe roţi lanţuri sau alte echipamente antiderapante.

Notă: Pentru detalii cu privire la situaţia de la frontieră, toţi cetăţenii pot accesa pagina web a Serviciului Vamal, www.customs.gov.md, (traficul la frontieră). Concomitent reamintim, că puteți contacta Call Center al Serviciului Vamal pentru a obține consultații sau a sesiza despre orice fraudă la tel. + (373 22 ) 574 111.

Secția managementul relațiilor publice
Tel: 574 181
sursa: customs.gov.md
moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By