Fosta spioană Anna Chapman s-a recalificat. A devenit designer vestimentar

ch_2258668b

Fosta agentă sub acoperire de origine rusă, Anna Chapman, a decis să uimească lumea printr-o colecţie de rochii de ocazie care îi poartă numele. Evenimentul a avut loc în Antalya, Turcia în cadrul expoziţiei Dosso Dossi Fashion show 2014.

În elaborarea creațiilor sale vestimentare, Anna Chapman, în vârstă de 31 de ani, a colaborat cu
mai mulți designeri vestimentari tineri, proaspăt absolvenți ai colegiilor de profil din Rusia. Fosta spioană a declarat că s-a axat pe ținute care pot fi purtate oriunde, atât în marile orașe, cât și în mediul rural.

Inovația remarcată în prezentarea Annei Chapman a constat în gențile care arată precum cărțile unor renumiți, dar controversați scriitori ruși.

Chap-4     Chap-6

Chap-7     Chap9

Anna Chapman a fost considerată persona non-grata în SUA, în urma unei acuzaţii de spionaj. Împreună cu alţi nouă colegi de-ai săi, a fost arestată la New York, în 2010, în urma unei investigaţii a FBI. De la revenirea sa în Rusia, în 2010, fostul spion se face tot mai des remarcată, în emisiuni de televiziune sau pictoriale incendiare în reviste. Anul trecut, Anna Chapman s-a remarcat după ce l-a cerut în căsătorie, pe Twitter, pe deja celebrul Edward Snowden, refugiat în Rusia.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By