Fost producător de la Jurnal Tv refuză să ia parte la mascarada foştilor colegi

GUJA

Cunoscuta bloggeriţă, Diana Guja, a refuzat să meargă marţi dimineaţa la cortul Jurnal TV din faţa Poştei Centrale, pentru a susţine jurnaliştii în calitate de blogger. Potrivit ei, un prezentator de la Jurnal TV a rugat-o să participe.

„În calitate de ne-blogger am refuzat din motive personale. Cine ştie de ce, ştie, aici nu vreau sa pomenesc nimic din gloriosa mea perioadă la acest post, care s-a sfârşit din cauze mai puţin glorioase, dar foarte kegebiste”, spune fostul producător Jurnal TV pe pagina sa de Facebook.

Ea mai spune că nu vrea să fie asociată cu niciun post, mai ales câd e vorba de un joc politic. “In calitatea mea de blogger, însă, nu vreau să fiu afiliată sau asociată cu nicio structură, niciun post, nu susţin pe nimeni la cerere, mai ales când e vorba de un joc politic din care cineva va ieşi cu mari foloase. Cum n-am fost întrebată dacă sunt de acord cu şirul de schimbări care s-au produs acolo pe parcurs, aşa nu vreau nici acum să fiu rugată să susţin o instituţie media condusă de oameni care trebuie şi care foarte „graţios” s-au debarasat de toţi care „nu trebuie”, a scris Diana Guja.
Autor: SV
sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By