Familia Stati a trecut la casă nouă

974x468

Pentru familia milionarului Anatol Stati Revelionul a însemnat şi trecerea în casă nouă. De fapt e vorba de un veritabil palat amplasat în apropiere de Truşeni, o suburbie a Chişinăului, construcţia căruia a durat aproape un deceniu, scrie adevarul.ro.

„Acest an este unul important pentru familia noastră pentru că îl întâmpinăm în casă nouă”, a declarat pentru portalul allady.md, Larisa Stati.

Soţia milionarului Anatol Stati speră că anul 2014 va aduce stabilutate politică pentru Republica Moldova. În acelaşi timp nu oferă detalii despre ce casă este vorba.

Anterior presa a scris că omul de afaceri îşi construieşte, la marginea oraşului Chişinău, în preajma pădurii din orăşelul Dumbrava, un adevărat castel.

Se mai afirma că Anatol Stati ar avea o herghelie de cai, iar pe hectarele din jurul imobililui ar fi planificat să amenajeze şi o grădină deosebită.

Datele de la Cadastru arată că palatul este ridicat pe un teren de 1,55 hectare în extravilanul comunei Truşeni şi este înregistrat pe firma Villa Demetra, una dintre afacerile familiei Stati.

Imobilul principal, construit din coteleţ şi acoperit cu tablă de oţel zincat, are o suprafaţă de 782 metri pătraţi şi este estimat la o valoare de circa 10 milioane de lei. Al doilea imobil are 463 metri pătraţi şi o valoare de 1,8 milioane de lei. Pe teren a mai fost ridicată o baie de 228 metri pătraţi, o bucătărie de vară de 84 metri şi un sarai de 31 de metri pătraţi.

Presa a scris în repetate rânduri că Anatol Stati, preşedintele grupului Ascom ar fi cel mai bogat om din Republica Moldova. Despre averea lui circulă multe legende, care arată că s-ar situa între 500 de milioane şi două miliarde de dolari.

Sursa: adevarul.ro

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By