DE CE PLDM-UL SCUIPĂ ÎN TOȚI CETĂȚENII?

pldm.md1_

Auzind că demisul pentru Corupție Filat, dar și Strelețul său sunt categoric  împotriva votului mixt  pentru parlamentarele din 2014 iau și deschid  Programul  Electoral al PLDM-ului din 2009.

Pe care l-am popularizat și eu în cele 65 de întîlniri cu alegătorii de atunci.

“Să dăm start înnoirii, să dăm VERDE PENTRU MOLDOVA!”-ne îndeamnă din pagina 2 “Al dumneavoastră, Vlad Filat, Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova”(citat închis).

În pag.3 însă la cap. Edificarea statului de drept,  prerogativele partidului, în caz de accedere la guvernare, vor fi următoarele:

–FORMAREA PARLAMENTULUI ÎN BAZA SISTEMULUI ELECTORAL MIXT. ALEGEREA A 51 DINTRE DEPUTAȚI PRIN VOT DIRECT ȘI A 50 DINTRE DEPUTAȚI—ÎN BAZA LISTELOR DE PARTID.

ESTE???

Tot aici PLDM-ul se obligă să adopte Legea Lustrației în vederea îngrădirii accesului la funcțiile publice persoanelor care au comis ilegalități în perioada guvernării comuniste.

A fost adoptată așa o lege?

Sau NU?

Vom reveni în Campania electorală cu tot Programul de minciuni ale PLDM-ului , promise de Filat, Palihovici, Șleahtițki, Hotineanu, Negruța, Balan, Streleț, Leancă, Țap, Deliu, Ciobanu, Chirică, Godea, Tănase și Nagacevschi(ultimii trei au părăsit ulterior partidul).

Un car de minciuni gogonate pentru un Neam prostit de o șleahtă de KGB-iști, care, de teama pierderii propriilor posturi, nici n-au pus măcar în discuție un banal proiect de Lege a Lustrației la moldoveni.

Culmea la toate e că după ce  PLDM-ul a votat, totuși,  în mai 2013 pentru Votul Mixt în Parlament, iar a doua zi l-a anulat cu ajutorul PCRM-ului, acum Filat, Streleț și alți pldm-iști nestrăini de structurile odioase de vigilență, existente  din epoca sovietică și pînă azi,  se dau drept cei mai aprigi dușmani ai Votului Mixt din Moldova.

Declarînd pe la toate Europele Libere de Adevăr  că republicuța violată de ei zilnic nu ar fi ÎNCĂ pregătită pentru așa ceva.

Dar în decembrie  2008, cînd s-a aprobat Programul Electoral al PLDM-ului cu semnătura lui Filat, era pregătită?

Dar în mai 2013, cînd s-a aprobat Legea Votului  Mixt în Parlament, era pregătită?

Sau  PLDM-ul ,care n-a îndeplinit nici o promisiune electorală  din cele 3000 trîmbițate în Programul  Electoral  din 2009, îi are de prostănaci incurabili  pe toți cetățenii R. Moldova, scuipîndu-i  în față , fără picuț de rușine???

Sursa: Traian Vasilcău, VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By