Ce s-a întâmplat azi noapte cu Gigi Becali la penitenciarul Poarta Albă, România

becali

Gigi Becali a fost internat la spitalul penitenciarului după ce a aflat că nu este pe lista deţinuţilor care vor lucra la Academia lui Hagi, cu care penitenciarul a încheiat un contract. Clubul ceruse un deţinut care să aibă cunoştinţe bogate despre fotbal şi care să lucreze în consiliere.

După ultimele informaţii, Gigi Becali şi-ar fi petrecut întreaga noapte pe patul de spital. Se pare că medicii vor să îi facă mai multe investigaţii, deoarece deţinutul a acuzat dureri de spate încă din cursul zilei de ieri, informează antena3.ro.

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabriel Botezan, a declarat joi, că Gigi Becali a fost transferat la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă, după ce a acuzat „anumite probleme medicale”.

Gigi Becali a făcut în 30 decembrie 2013 o cerere de eliberare din motive medicale, acuzând o afecţiune veche la coloană care nu a mai fost tratată în perioada încarcerării, solicitarea urmând să fie judecată de Tribunalul Constanţa în 29 ianuarie, a declarat avocatul Bogdan Vlad.

Avocatul care îl reprezintă pe Becali a precizat că a depus şi o solicitare ca instanţa să judece cererea de eliberare la o dată mai apropiată, dată fiind „urgenţa” situaţiei.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By