Ce nu prea știați despre un Mocan și prietenii lui, III(Extras din unele arhive…)

vatamaniuc-mocanu1

Scotocind prin atîtea arhive, iată că găsirăm și o creație a unui operator de la Privesc.eu și tu, care e angajat de Mocan cu bani grei să-i filmeze acestuia și umbrei sale, Bodrug, toate vomele verbale din sediul partidului lor.

Angajat, care e ferm convins că toți sunt lingăi pe lumea asta și numai el–nu.

Acum, cînd se odihnește în Egipt, pe  banii Mocanului nostru(vezi conversația lor de pe fb), ne face o nemaivăzută plăcere să-i împrospătăm memoria și privirea  cu o filă din biografia sa istorică+ 2 fotografii mai mult decît de epocă, în care Măreția Sa apare alături de doi exponenți de bază ai serviciilor secrete rusești, pe care eroul nostru îi venerează cu pietate.

Iată fila de aur, un fel de autocaracterizare, ce v-o prezentăm în continuare:

“Sunt Sergiu Vatamaniuc, originar din raionul Glodeni, comuna Balatina.

De mic copil manifest  un caracter rautacios, in perioada liceana am avut  mai multe conflicte cu tinerii din localitate, cu care  ma bateam, ajuns de mai multe ori pe mina politiei am fost scos, in nenumarate rinduri, de tatal meu, I. Vatamaniuc, locotenent-colonel  in Trupele de Carabinieri Balti.

Vin  la Chisinau in 2010, indrumat fiind de deputatul PLDM Valeriu Strelet, cu care am  facut campanie in 2009 in localitatea mea  de bastina.

Strelet, fiind  responsabil de raionul Glodeni si Riscani, ma  indruma  sa merg  la facultatea de Stiinte Politice USM, dindu-mi garantie ca ulterior voi fi promovat in cadrul partidului, lucru care nu s-a mai intimplat.

Am  facut  prima practica de stagiere la PLDM, a doua– la PCRM, iar in anul 3 de facultate incep  sa organizez  offline-uri cu anumite personalitati, cu studentii de la facultate, astfel ma  fac  cunoscut cu “tatal ” meu,  Roska.

Dupa foarte putin timp  sunt insarcinat cu o misiune de la  Roska, mai exact trebuia  sa ii aduc  citiva studenti pentru a face o grupa in cadrul universitatii populare pe care o lansase anul trecut.

Absolvesc  si eu  Universitatea Populara si am  propunerea de a ramine in PPCD, lucru care m-a facut sa taraganez un pic, ca in cele din urma sa refuz.

Roska ma arunca apoi  in bratele lui  Mocanu, un prieten vechi si ascuns de-al primului, care  ma recomanda  ca fiind un baiat fidel si ascultator.

Astfel  ajung  sa lucrez  pentru  Mocanu in secret, principala tinta fiind  Partidul Democrat din Moldova.

Mocanu si Roska, doi agenti secreti ai Moscovei, incearca sa ma  creasca   pentru ca mai apoi sa ma  incadreze si pe mine  in serviciile secrete rusesti.

Mai mult ca atit, tatal meu  este suspectat de fostii colegi precum ca ar fi un agent secret infiltrat in 1992 in Trupele de Carabinieri cu gradul de sergent, fara careva studii de ofiter, de meserie fiind doctor veterinar.

De mentionat ca acesta nu detine studii militare si nici de perfectionare in domeniu, insa din 2000 i s-a acordat gradul de ofiter.

Eu  am  manifestat un comportament dur  si in anii de studentie, lovind niste fete in caminul USM, dar  am devenit  mai cunoscut  datorita  numeroaselor  aventuri huliganistice impreuna cu suporterii de la Zimbru.

Din cele expuse mai sus vreau sa aduc la cunostinta Dvs  ca aceste date sunt adevarate, si pot fi usor verificate.

Afirm cu toata responsabilitatea ca  sunt  pregatit de Roska si Mocanu, cu care sunt  in relatii foarte bune, pentru a sustine testul de trecere in cadrul serviciilor rusesti.”

 

vatamaniuc-rosca

Vatamaniuk, primind de la Roșka  o blagoslovire  și  niște indicații prețioase  în scris

tricou kgb model 2 grafdesign-188x188

(Vom re

veni).

Sursa: KGB.

P.S. Pentru mîrlănoaica agramată Leana Nistor, care e una din gurile de canalizare ale MoȚopilor,  nu am prea multe de zis.

Îi propun să învețe, să se înscrie  din nou în clasele primare, fiindcă Leana  comite mai multe gafe decît litere știe.

Să înceapă, de pildă, cu studierea cuvîntului: ditirambi, care numai în scăfîrlia ei cu o singură circumvoluțiune(de la chipiu!) acesta poate fi și DIFIRAMBE!

Pe cele din urmă îi zic să i le cînte Mocanului ei în nopțile cele mai furtunoase  și să nu mai numere banii altora, că nu-i nici etic, nici creștinește și nici frumos.

Eu doar n-o întreb cît ia pentru un sex oral ordinar de la MoȚopi, nu?

http://dexonline.ro/definitie/ditiramb

Sursa: Traian Vasilcău, VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By