Ce nu prea știați despre un Mocan, IV (Extras din unele arhive…)

mocanu

Liderul Partidului celor din apa de sub pămînt(titulatura lui post-electorală) n-are de ce se supăra pe Filat, numindu-l, Poeticește: Regele Contrabandei la moldoveni, fiindcă el însuși căra, pe timpul cînd era consiler prezidențial, cu avionul său privat cosmetică, medicamente, scutece și prezervative de contrabandă din Odesa și Tiraspol la Piața Centrală și la cea de pe Calea Basarabiei.

Voronin  știa, dar închidea ochii.

Știa mai ales despre drogurile de contrabandă, pe care Mocanul le semăna prin acoliții lui azeri și armeni în discobarurile și cluburile de noapte ale statului.

Prieten  la cataramă fiind cu Roșka, apoi cu Snegur, și pe urmă cu Voronin, Mocanul n-a uitat să-și ajute prietenii atunci cînd aceștia îi cereau ajutorul.

Fiind promovat în funcția de șef al Secției Învățămînt Cantemir de către secretarul Comitetului raional de partid comunist Neagu, Mocanul  a reușit să-l convingă pe nașul lui, Roșka, să-l accepte ca deputat, iar apoi și ca secretar general al PPCD-ului.

După 2009, cînd Neagu rămîne șomer, Mocanul îi convinge pe Filat și Ghimpu să-l bucure pe acesta  cu un post înalt la o Asociație de stat a apelor Moldovei.

SIS și făcut, a SIS-îit Filat.

Și Ghimpu a răsuflat, ca după o naștere, ușurat: Yes!

Pentru binele făcut, Filat  l-a rugat pe Mocan  să-l critice mai departe și cît mai înverșunat  pe Plahotniuc, dar  si pe el, ce-i drept mai moderat, ca să creadă poporul  naiv că TOȚI SUNT O APĂ ȘI-UN PĂMÎNT, peste care își face treaba murdară  Mocanul.

Mai mulți cumetri de-ai lui Roșka sunt actualmente pe post de trîmbițe la JTV, unii din ei mai și avînd posturi de administrare în Trust.

Mocanul nu e la prima sa televiziune, astfel că trecerea postului de televiziune Euro TV în ograda lui Roșka și a postului de Radio Antena C  la comuniști nu s-a realizat fără intemedierea consilierului  prezidențial cu misiuni speciale al dictatorului Voronin.

Nici crearea PLR-ului nu e străină de mîna sa.

Astfel Sturza, ex-consilier economic principal  al bankerlui Oleg Voronin din 2001 pînă-n 2011, e candidatura propusă de Mocan lui Gadîrkovski, cu susținerea lui Filat, pentru șefia PLR-ului, cu condiția ca-n viitorul Parlament PLDM-ul și PCRM-ul să dispună de alte cîteva partide-satelit sau, în caz de eșec, să rupă măcar cîtuși de puțin din electoratul PL-ului, PNL-ului, PAD-ului și altor partide de dreapta.

Mocanul e în misiune permanentă și urzește, împreună cu prietenul său Tkaciuk, planuri noi de distrugere a Coaliției proeuropene de guvernămînt.

Tam-tamul de nici o para al MoȚopilor și Jurnalului lor de buzunar a fost o nouă Vînătoare Domnească, în care trebuiau, conform scenariului celor doi, să cadă  iar Filat și Plahotniuc, pentru a începe un nou măcel fratricid al liderilor de la guvernare.

Să fie clar pentru toți: Țopii dispun de peste 300 milioane de euro la activ.

Ei finanțează Mișcarea AntiProMafie, Trustul Jurnal, Grupul Tkaciuk al PCRM-ului, un grup liberal-democrat condus de Botmalay etc.

Mocanul e foarte des invitat și la mass-media comunistă, iar un exemplu elocvent al frățietății dintre Mocanu și comuniști este prezența deputaților roșii la mitingul organizat de Mocanu și Jurnal în fața Consiliului Coordonator al Audiovizualului.

Ce căutau acolo Petkov, Tkaciuk, Petrenko, Reșetnikov și alții?

Dar unii activiști din PLR?

Dar deputatul Saharneanu de ce ataca atît de feroce PD-ul, fiind un aprig susținător al acțiunii orchestrate de Mocanu și comuniști?

Dar Sturza?

Dar fostul ministru PL-ist Țîcu?

De ce Reșetnikov era răscitat de jurnaliștii Țopiști atunci cînd aceștia îl somau pe securistul nr.1 al statului, Balan, să declare că SIS-ul a obligat toți operatorii televiziunii prin cablu să închidă glasul Jurnalului și Accentelor comuniste?

Mocanul  nu este decît un angajat cu anul pe moșia criminalilor Țopa, care-l plătesc anual cu 1 milion de euro.

Socotiți și Dvs cam de cîți ani acesta  este în serviciul Mafiei celor doi fugari condamnați de instanțele judiciare ale statului pe care ei vor să-l conducă din nou.

Da, da, să-l conducă din nou, fiindcă unul din ei a fost ministru al transporturilor și șef al Administrației Aviației Civile pe timpul lui Sturza, Lucinski și Filat, pe post de șef al Departamentului Privatizare, celălalt  din ei a fost tot atunci ditamai președinte al Băncii de Economii, iar Mocanul–consilier prezidențial CU MISIUNI SPECIALE al  tiranului Voronin.

Din 2009 vreo 4-5 milioane de euro sunt la dispoziția lui Mocanu?

Și acum, ca să nu credeți că toți dorm în semiMoldova și doar Mocanul nu doarme și citește gîndurile tuturor, vă mai spun că la sfîrșitul lunii decembrie a anului 2013 Mocanu și Petkov s-au întîlnit la Francfurt pe Main cu cei doi Țopi.

Acolo au  și bătut palma pentru colaborarea lor din anul electoral 2014.

Mocanu, ca angajat al Țopilor și-al lui O. Voronin, de-acum înainte va trebui să fie la dispoziția celui din urmă ca mai marele peste Mișcarea celor doi Țopi.

În caz de obținere a majorității parlamentare, PCRM-ul se obligă să-i achite pe cei doi condamnați penal, iar Mocanul și Roșka să fie propulsați în înalte funcții de stat.

Mișcarea AntiProMafie rămîne, conform înțelegerii celor 4, principalul partid-satelit al comuniștilor, mișcare ce are menirea de a bate în toți, cu scopul minimalizării voturilor partidelor din Coaliția proeuropeană, dar și din PL, PNL și  PAD.

Grupul rebelilor din PLDM, conduși de Botmalay, are și el scopul de a fi, în cazul formării unei alianțe post-electorale între PCRM și PLDM, drept o garanție politică a revenirii în Moldova a celor doi criminali din bîrlogul  lor de peste hotare.

Mocanul a fost și  este urmașul fidel al zeului Marte, simbolul Răului și al Războilui neîntrerupt.

Țopii sunt urmașii lui Mamona, Zeul Banului delapidat din bugetul celui mai sărac stat de pe continent.

Din caznaua căruia aceștia au reușit să sustragă peste 300 milioane de euro.

Bani destui, ca războiul declarat  vreme de 5 ani contra lui Plahotniuc să dureze vreo 100 de ani.

Cel puțin.

Sursa: Traian Vasilcău, VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By