Au impus o minoră să cerşească. Pentru aceasta o familie va face 7 ani de puşcărie

cersetoare

foto simbol

Trei membri ai unei familii au fost condamnaţi la detenţie pentru că au impus o minoră să cerşească timp de patru luni în Federaţia Rusă. Doi soţi, împreună cu fiul lor, au promis unei minore, care se afla într-o stare materială grea, că o vor angaja la o slujbă bine plătită în or. Moscova. Inculpaţii însă au organizat transportarea acesteia în martie 2011 în oraşul Habarovsk, unde victima, de 16 ani, a fost impusă să cerşească pe străzile oraşului. După o perioadă de timp, victima a fost transportată în oraşul Vladivostok, unde la fel a practicat cerşetoria.

Toţi banii obţinuţi din activitatea ilegală, victima îi transmitea inculpaţilor şi abia în iulie 2011 a fost lăsată să revină în ţară. În urma percheziţiei la domiciliul bănuiţilor, au fost depistaţi şi sechestraţi bani în sumă de 600 dolari SUA, 1270 ruble ruseşti şi 3936 lei moldoveneşti, care ulterior au fost confiscaţi în proprietatea statului.

Prin sentinţa Judecătoriei sect. Centru, soţii au fost condamnaţi la câte 7 ani de închisoare, iar fiul acestora va petrece după gratii cu o lună mai puţin decât părinţii săi.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By