25 C
Chișinău
Thursday, July 29, 2021

Atac armat la un supermarket: Trei morţi, inclusiv atacatorul!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Trei persoane, inclusiv atacatorul, au fost ucise în urma unui atac armat comis în noaptea de miercuri spre joi într-un magazin alimentar în statul Indiana, potrivit poliţiei.

Potrivit postului american, atacul a avut loc în interiorul Martin’s Super Market, la Elkhart. Poliţia l-a ucis pe atacator, potrivit unui ofiţer de poliţe de la nivelul statului, Brooks Shirk, relatează postul ABC News.

Una dintre victime este o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani, o angajată a magazinului, iar cealaltă victimă este o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani, potrivit aceleiaşi surse.

Suspectul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a pătruns în magazin înarmat cu o puşcă semiautomată şi un cuţit, a declarat sergentul Trent Smith într-o conferinţă de presă joi dimineaţa. Victimele au fost găsite la distanţă una de cealaltă.

Potrivit sergentului, atacatorul a îndreptat arma şi împotriva unei a treia persoane, posibil un angajat al magazinului, în momentul intervenţiei poliţiei. Atacatorul a fost ucis de către poliţia din Elkhart. În magazin au fost loc mai multe schimburi de focuri, afirmă sursa citată.

Poliţia nu este sigură dacă atacul a fost comis la întâmplare sau viza pe cineva anume şi nu a făcut publice identităţile victimelor şi suspectului. Forţele de ordine speră că înregistrările camerelor de supraveghere vor ajuta la o mai bună înţelegere a ceea ce s-a întâmplat.

“Mulţumim comunităţii pentru gândurile bune şi rugăciuni. Vom comenta mai mult atunci când o vom putea face cu responsabilitate şi în mod adecvat”, afirmă magazinul într-un mesaj postat pe pagina de facebook.

Poliţa continua investigaţiile, potrivit postului.

sursa: MEDIAFAX
moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img