Vladimir Vasilevici și-a tras cadou de nuntă o pușcărie de lux

hotel-puscarie-2

Vladimir Vasilevici e om bun.

Și visează să fie președinte de stat furat și răsfurat de el și clanul lui, fără-ncetare.

Acum vrea să fie doar președinte, cu imunitate pe viață, cu pașaport diplomatic pe viață și cu o tîrfuliță alături de el orișiunde.

Mda, o tîrfuliță cu ifose de primă doamnă în stat, la braț cu un bisexual nepotolit pe post de prim-Domn(itor) al statului privatizat tot de el.

Comuniștii aseară i-au promis lui Vladimir Vasilevici la restaurantul “Pro Bastion” că sunt gata să-l voteze chiar joi ca președinte pe Vasilevici dacă Timofti își dă demisia pînă marți.

Cu condiția că LDPM votează în cor cu PCRM-ul pentru organizarea de alegeri anticipate în martie 2014. Ca să conducă apoi Republica Moldova împreună pentru vecii.

…Vladimir Vasilevici e bun.

Cu Anhela, care-i oferă ceea ce nici nu visa că-i va oferi vreodată Ruxanda. Și fiindcă nopțile celor doi nu pot fi decît FURTUNOASE, Vasilevici a gîndit mult și bine cu ce ar putea s-o răsplătească pe virtuoasa de Anhela pentru cel de-al 9-lea cer de extaz, la care ajunge prin ea Inexistența Sa, Mafiotul guberniei.

A zis că prin CEVA ar putea, totuși, s-o uluiască și pe Anhela tuturor comisarilor depravați din MAI și întreg mapamondul. Și acest CEVA se numește: o pușcărie modernă, europeană, de lux, pe care și-ar face-o sieși cadou de nuntă, dar și statului liber și independent de Adevăr–Republica Moldova, pe care-l pradă necontenit, de cînd se știe-n Guvern și Parlament, de parcă-ar trăi 7 vieți și nu UNA!

Vasilevici are nevoie de această republică doar ca o vacă pe care o paștem noi, o hrănim, o adăpăm și-o îngrijim noi, dar o mulge doar el și cu Anhela lui cea nespus de plîngăreață.

Ca și majordomul lor, Luleancă, cel care își permite obrăznicia de-al pălmui și pe Băsescu, cotcodăcind KGB-icește spre Cotroceni: “Declaraţia domnului Băsescu nu ne ajută, ci ne creează doar probleme CRUCIALE. Salut declaraţia premierului Ponta. Nu aş vrea să fac devizări(?), separări. Noi avem nevoie de altceva. Noi avem nevoie de o ţară vecină- România, care să nu se amestece în suveranitatea noastră. Să aibă o voce credibilă în cadrul Uniunii Europene, să poate să ne ajute în realizarea acestui obiectiv. Parcursul european nu înseamnă pierderea suveranităţii, sub nici o formă a statului Republica Moldova, ci doar faptul că urmează să fim un stat funcţional. Urmează să ancorăm Republica Moldova într-un spaţiu al prosperităţii, al stabilităţii, cu un sistem funcţional, fără frontiere, cu reglementări comune”.

Fariseul fariseu rămîne și kgb-istul—pînă moare gîndește doar CE și CUM i se spune s-o facă de la Centrala Kremlinului.

…Noi vorbeam, totuși, despre darul de nuntă al lui Vladimir Vasilevici, pe care și-l va face cu cele 29 de milioane euro(de ce nu 30 de-acum?) pe care Guvernul LuLeancă le va lua credit de la europeni, prin Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, pentru înălțarea celei mai moderne pușcării de pe glob. Bani ce vor fi returnați de papuașii de moldoveni, în decurs de 20 de ani. Responsabil de spălarea milioanelor de euro pentru O singură pușcărie, ctitorită de Vladimir Vasilevici în cel mai sărac stat de pe continent, va fi Ministerul Justiției sale, iar licitația o va cîștiga doar vreo firmă de-a deputaților Agachi, Ionaș, Furdui sau Balan. Adică tot de-a lui Vladimir Vasilevici.

La etajul I al pușcăriei va fi amplasat sediul LDPM-ului, anticamera și camera președintelui ales pe viață.

La etajul 2 va fi Serviciul de interceptare, securitate, informatii, spionaj si contraspionaj.

La etajul 3—Serviciul de încasare a donațiilor făcute cică benevol de toate firmele din republică, acumulările din structurile de stat subordonate, preluarea afacerilor, inclusiv a băncilor etc.

La etajul 4–Serviciul de orgii nonstop ”Silvio Berlusconi”.

La etajul 5—dormitorul, cu sexshop franțuzesc all inclusive, unde Anhela este Maestru in Kamasutra.

La celelalte etaje va fi cazat, la prețuri europene, evident, Poporul. Măria Sa, Poporul, care va împodobi un brăduț modest de Crăciun, în timp ce va cînta, printre suspine: “Leru-i ler, florile-s dalbe. La ei nu-i loc de Christos!”

Traian Vasilcău

You may also like

Comments are closed.

By