UN NOU RĂZBOI ÎN COALIŢIE? Declaraţie bombă lansată de Valeriu Lazăr

valeriu_lazar

După ce, în Ziarul de Gardă, a apărut un articol în care este descrisă o schemă frauduloasă prin care soţia ministrului Economiei şi-ar fi însuşit sume importante de bani europeni prin câştigarea diferitor tendere, Valeriu Lazăr a plasat pe facebook un comentariu din care reiese că lucrurile în Coaliţia de Guvernare nu merg chiar atât de bine cum pare. Mai mult ca atât, din comentariul de pe facebook, poate fi desprinsă ideea lansată de Ministrul Economiei că prin publicarea articolului se încearcă intimidarea sa prin intermediul mass-media, pentru ca el, în calitate de ministru, să ia anumite decizii profesionale.

„Aparitia articolului din Ziarul de Garda anume acum nu este deloc intamplatoare. In aceasta perioada asupra mea se fac presiuni pentru a lua anumite decizii profesionale, iar incercarea de a ma intimida prin intermediul mass-media face parte din aceste presiuni. Dar mai este si un debut de camapnie electorala.
In ceea ce priveste continutul articolului, pot doar sa punctez „profesionalismul” de manipulatori al autorilor din spate, pentru ca, la sigur, nu cel ce l-a semnat este unicul autor si este regretabil ca s-a prins in acest joc. Este o tehnica clasica a minipularii dupa Gobbels – o treime adevar, o treime minciuna si o treime presupuneri, toate astea condimentate cu aspecte familiale pentru a intriga, gen „actuala sotie”, si amestecate astfel, incat sa nu informeze oamenii, dar sa-i zapaceasca.
Tatiana Lazar nu este actuala mea sotie, ea este unica mea sotie din 1990, cu care vreau sa raman alaturi pana la adanci batranete, chiar daca aceasta o va impiedica sa participe sau sa castige multe tendere.”

Redacţia moldova24.info, consideră că implicarea mass-media în orice fel de scheme politice este regretabilă şi contravine codului deontologic, dar, totodată, se solidarizează cu echipa Ziarului de Gardă, împotriva căreia au fost aduse acuzaţii lipsite de probe, care atentează la exercitarea profesiei de jurnalist.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By