Cu ce e mai rău Baștovoi decît Filat?

putin-si-timofti1

Citesc pe zidul infamiei pldm-iste: Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, ex – Premier al RM, a fost decorat astăzi, 24 decembrie 2013, cu „Ordinul Republicii”. După cum comunică TRIBUNA, președintele RM, Nicolae Timofti, a semnat un decret în acest sens.

Distincția a fost acordată lui Vlad Filat „în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în promovarea valorilor democratice, pentru contribuție substanțială la aprofundarea dialogului dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană, eforturile depuse în vederea restabilirii localităților afectate de calamitățile naturale din vara anului 2010 și activitate organizatorică prodigioasă”.

În primul rînd, Filat nu e Vlad, ci e Vladimir, așa semna toate deciziile guvernamentale, pînă în ziua cînd a fost demis de către Parlament și Curtea Constituțională în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite exprimate prin acte de mare corupție, pentru aport eroic în furtul avutului de stat al Republicii Moldova, pentru contribuție substanțială la confundarea buzunarului propriu cu cel de stat, pentru eforturile depuse în vederea restabilirii crimei organizate din iarna lui 2009 pînă în prezent și pentru activitate mafiotă prodigioasă.

Timofte, matrioșka din buzunarul gangsterului decorat Filat, nu i-a acordat în august 2013 doar ex-deputatului Baștovoi Ordinul Republicii pentru curajul semnării Declarației de Independență a R. Moldova. Pe motiv că e parte într-un proces intentat la porunca miliardarului Stati de către ex-prim-ministrul Filat.

Să fie demiterea hoțului de milioane(sau miliarde?) Filat floare la ureche pentru Timofte în comparație cu presupusa delapidare de 185 mii dolari a lui Baștovoi?

Cu precizarea că Filat a fost acuzat și demis pentru golirea sumelor enorme de lei din bugetul republicii, iar Baștovoi–arestat și condamnat la 9 ani de detenție pentru șterpelirea unei sume infinit mai mici și doar din averea personală a unui om. Care, întîmplător, e și tatăl financiar al cuplului de marionete LuLeancă-Filat. Alias Tom și Jeery la moldoveni. Fapt neuitat și de premierul român Victor Ponta la ultima sa întîlnire cu Jeery-Luleancă de la Palatul Victoria.

Traian Vasilcău pentru moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By