Tkaciuk îi felicită pe Filat şi Plahotniuc cu ocazia viitoarelor dosare penale

Mark Tkaciuk

În cadrul emisiunii ПЯТНИЦА de la RTR Moldova, deputatul PCRM, Mark Tkaciuk, a ţinut să-i felicite pe Vlad Filat şi Vlad Plahotniuc cu ocaziia viitoarelor dosare penale care le vor fi intentate după următoarele alegeri parlamentare. Declaraţia a fost făcută în contextul aprobării de către guvern a legii privind lipsirea de imunitate a deputaţilor.

„Vreau să-i felicit pe domnii Plahotniuc şi Filat, pentru că în următorul Parlament, unde vor fi în opoziţie, normal că nu-i vom lăsa fără imunitate pentru declaraţiile publice în calitate de deputat, dar lista infracţiunilor lor este destul de lungă aşa că vom putea să-i atragem la răspundere pentru crimele comise.”

În cadrul aceleiaşi emisiuni, comunistul a criticat dur activitatea guvernării proeuropene de la Chişinău, declarând că, deşi reprezentanţii acestia vor să creeze impresia că ne apropiem de Europa, acest lucru nu se întâmplă. Din contra, potrivit lui Tkaciuk, suntem prizonierii unei Moldove asediate de oligarhi şi bandiţi care, pe lângă faptul că prădează ţara, mai şi lucrează în folosul unui alt stat, iar scopul lor principal este distrugerea statalităţii şi suveranităţii Republicii Moldova.

Nu am devenit mai apropiaţi de Europa nici măcar cu un milimetru, ci mai degraba suntem acum mai departe de ceea ce înseamnp Independenţă şi Suverantitatea de Stat. Suntem la marginea prăpastiei, a distrugerii politice al acestui stat, a mai declarat deputatul.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By