Timofti i-a mulţumit lui Plahotniuc

Nicolae-Timofti-foto1

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti i-a dorit succes şi sănătate democratului Vlad Plahotniuc. S-a întâmplat ieri, 12 decembrie, la gala premiilor de performanţă Edelweiss, unde a fost invitat să decerneze premiul secial al Galei – 50 de mii de lei pentru zece elevi care au reprezentat Republica Moldova la olimpiadele internbaţionale.

„Dorim să edificăm o societate în care să fie promovate persoanele talentate, pe baza meritelor. Doar cu o astfel de abordare putem avansa pe calea reformelor, iar un prim pas în această direcţie este şi Gala Fundaţiei Edelweiss, care acordă atenţia cuvenită oamenilor merituoşi”, a declarat Nicolae Timofti în discursul său, rostit de pe scenă, după ce a urmărit programul galei aşezat alături de Vlad Plahotniuc.

Nicolae Timofti a ţinut să sublinieze importanţa organizării unor astfel de evenimente de caritate, declarând următoarele: “Faptul că astă seară asistăm la premierea oamenilor performanţi arată că societatea moldovenească a învăţat să aprecieze valorile. Eu particip pentru prima dată la o astfel de festivitate. Această Gală este organizată de Edelweiss, unde fondator este Vlad Plahotniuc. Îi doresc sănătate şi succes pe mai departe”.

Amintim că la Gala Premiilor de Performanţă Edelweiss, eveniment organizat de Fundaţia Edelweiss, patronată de către Vlad Plahotniuc, au participat peste 400 de beneficiari ai Fundaţiei, personalităţi ale vieţii culturale şi artistice, politicieni şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Edelweiss este o fundaţie de caritate înfiinţată în urmă cu trei ani şi jumătate de către Vlad Plahotniuc, timp în care Fundaţia a ajutat peste 310.000 de beneficiari din toată ţara, iar suma donaţiilor depăşeşte 20 de milioane MDL, se arată într-un comunicat de presă.
moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By