Să cheltuieşti pentru un congres de 2 bani 18 milioane lei, în cel mai sărac stat european, trebuie să fii, cel puţin, idiot!

pldm4

Recent, în cel mai sărac stat european, a avut loc un congres ordinar de partid, la care a fost ales, conform Hunimediei hiperagramate, un nou preşedinte, care însă e…acelaşi de-un veac.

Foarte corupt, foarte imoral, adică pervers, minciunos notoriu şi dictator, Gabar cel filat a strîns, cică pentru congres, din toate structurile de stat ce şi le-a subordonat din 2009 doar…18 milioane lei, dintre care 5 milioane 400 mii lei idiotul le-a irosit pe mîncare, băutură, femei, tabacioc, artişti şi artiste de curte, comentatori, bloggeri, analişti, prezentatori şi restul presei cu viza de reşedinţă în buzunarele lui.Celelalte 12 milioane 600 mii lei Gabar şi le-a depozitat în Elveţia, la Lucarno, acestea fiind transportate cu avionul lui privat, din motive politice înregistrat pe numele ibovnicului său, Elan cel Şor.

Aşa ceva nici comuniştii nu făcuseră în 2001-2009. 18 milioane lei, cheltuite pentru doar 2 ore de propagandă stupidă în cel mai sărac şi corupt stat european, unde se moare de foame, de durere şi deznădejde, şi unde Sărăcia există în casele tuturor, numai nu în ale lui Gabar cel filat!!! Filat de ştiţi voi cine.

Lumea rea mai zice că fiecărui delegat din cele 4 mii cinci sute de făpturi omeneşti prezente la congres i s-a mai strecurat între documentele din mapa de lucru şi cîte 3 mii lei. Drept recunoştinţă personală de la regele contrabandei liberal-democrate pentru că nu s-au dezis nici în al 12-lea ceas de Gabar cel filat, această ciumă politică a mileniului 3 la moldoeuropeni.

3 mii lei drept recunoştinţă pentru marele act de eroism că nu s-au lepădat de satan cel cu chip plîngăreţ şi că-l venerează, scrîşnind printre dinţi, ÎNAINTE. NU ÎNAPOI, ci din crimă în crimă păşind DOAR ÎNAINTE! SPRE MORMÎNT!

Traianus

You may also like

Comments are closed.

By