Rușine, tineri lideri politici, Rușine!!!

1111111111

Numai în Repubclica Moldova șoferul Teatrului Național „Mihai Eminescu”, unul Tarlev, ajunge hodoronc-tronc Prim-ministru pe timpul lui Voronin.

Numai în Repubclica Moldova beiul Sangheli, în loc să pască porcii pe costișă, ajunge Prim-ministru pe timpul lui Snegur. Iar în 2010 e sfetnic al prim-ministrului Filat.

Numai în Repubclica Moldova Prim-ministrul Greceannîi, o țață cu mitraliera în mîini, amenință elevii și studenții că dacă vor protesta contra comuniștilor vor fi zătriți de pe fața pămîntului într-o clipită. Și asta se întîmpla pe timpul lui Voronin.

Numai în Repubclica Moldova, pe valul luptei anticomuniste, cel mai corupt om devine Prim-ministru și numele lui e Filat.

Numai în Repubclica Moldova tinerii politicieni aflați la guvernare, de vîrsta mea, gîndesc precum Voronin în privința denumirii corecte a limbii de stat și vor să scoată Limba Română la referendumul veneticilor și mancurților de tot soiul.

Numai în Repubclica Moldova îți vine să le strigi în față: “Rușine, tineri lideri politici, Rușine!!!” Să le strigi și să le dai o palmă la lipsa lor de obraz și să fugi peste Prut hăulind cu imensă tristețe.

Numai în Repubclica Moldova îți vine să mori de atîta prostie umană. Să mori aici, ca să învii în Cer. Doamne, Ajută!

Traian Vasilcău

You may also like

Comments are closed.

By