Primarul de Criuleni şi trei consilieri raionali au părăsit Partidul Comuniştilor

criuleni

Primarul oraşului Criuleni, Vitalie Onişciuc împreună cu încă trei consilieri raionali au decis să părăsească Partidul Comuniştilor pentru a adera la Partidul Liberal Democrat din Moldova. Vitalie Onişciuc a declarat că a luat hotărârea de a părăsi rândurile comuniştilor şi a adera la PLDM pentru că este o formaţiune politică puternică, formată din profesionişti, care muncesc şi promovează sincer vectorul european, se spune într-un comunicat al PLDM

”Pentru mine a devenit clar că trebuie să fac această alegere şi ea este una corectă şi motivată. Eu cred că viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar PLDM este promotorul cursului proeuropean. Vizitând mai multe ţări europene, am văzut cum trăiesc oamenii, ce posibilităţi au şi ce perspective li se deschid. Doresc şi eu ca oraşul Criuleni să fie unul european, cu infrastructură modernă, cu servicii de calitate, iar criulenenii să aibă un loc de muncă, bunăstare şi să fie fericiţi”, a spus Vitalie Onişciuc.

Primarul de Criuleni a mai declarat că, împreună cu echipa liberal-democrată, îşi va depune toate eforturile pentru a moderniza oraşul şi a îndeplini toate promisiunile făcute alegătorilor.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By